MJESEC kojeg izaberes otkriva KAKVA te SUDBINA OCEKUJE do KRAJA GODINE!-Jedan je znak VELIKE SRECE!

MJESEC kojeg izaberes otkriva KAKVA te SUDBINA OCEKUJE do KRAJA GODINE!-Jedan je znak VELIKE SRECE!

21. studenoga 2020. 0 By Maja

MJESEC BROJ 1

Ti si osoba koja se bori i kada svi drugi odustanu. Nikada neces prestati da se boris za svoju srecu, pa iako ponekad ne ide sve onako kako si ti to zamislio. Osoba si koja zeli uspjeh, ali nikada po svaku cijenu. Mnogo se trudis, ali ponekad sreca zna da ti okrene ledja. Ipak, vjerujes da uvijek moze biti bolje i nikada neces dozvoliti da te porazi sprijece u tvojoj sreci. Ti si osoba koja zna da se izbori za sve sto joj je bitno, mada ti ti ne polazi uvijek za rukom.

Desava se da te sudbina bez ikakvog razloga kazni, ali ti vjerujes u svoju srecu , i njoj se nadas ma koliko tesko ponekad bilo.

Pred tobom je period u kojem ces morati da se suocis sa jos  nekim problemima koji ti nece lako pasti. Do kraja godine tebe ocekuje jos jedan zivotni izazov koji ti i nece biti potreban, ali ti ces uspjeti da se izboris za ono sto ti je bitno. Neces imati najvecu srecu do kraja godine, ali ti ces iz poraza koji je pred tobom da naucis lekciju koja ce ti u buducnosti mnogo znaciti.

 

MJESEC  BROJ 2

Uvijek si zelio uspjeh , ali za njega si zano i da se boris. Nikada nisi dozovlio da neko drugi odredjuje hoces li ti biti sretan ili ne. Svoju srecu sam kujes, jer ti zelis da samo od tebe zavisi hoces li biti uspjesan ili ne. Do kraja godine tebi ce mnogo toga da  podje za rukom. Ti ces uspjeti da ostvaris jedan veliki san, jer tebi slijedi velika novcana sreca koja ce ti pomoci da rijesis mnoge probleme.

Pred tobom je naime jedan novcani dobitak koji ce tebi naravno mnogo znaciti.

Sreca koja je pred tobom donosi ti sansu da svoj zivot dovedes u red , i da se posvetis stvarima koje zaista volis. Velika sreca ce tebe pogledati, jer mjesec kojeg si izabrao donosi ti najvecu srecu do sada. Pred tobom je ostvarenje velikog sna kojeg si ti iskreno zasluzio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2