IZABERI  LJUBAVNO PISMO i saznaj  sta ce ti se DESITI na POLJU LJUBAVI u NAREDNIH SEDAM DANA!

IZABERI LJUBAVNO PISMO i saznaj sta ce ti se DESITI na POLJU LJUBAVI u NAREDNIH SEDAM DANA!

22. studenoga 2021. 0 By Maja

PISMO BROJ 1

Zadnji period koji je iza tebe zaista ti nije lako pao. Mnogo nesuglasica je pratilo tvoju vezu, ali ti si pokusavao sve kako bi sacuvao svoju vezu, jer tebi je ljubav sve u zivotu. Osoba si koja nikada ne odustaje lako, jer ti si neko ko zna i zeli da se izbori za svoju ljubavnu srecu. Jako ti je bitno da imas povjerenje u svoju voljenu osobu, jer bez povjerenja za tebe veza nema smisla. Ne zelis da se sluzis lazima, ali isto tako lazi neces ni ti oprostiti. Mada je iza tebe jedan tezak period, dani koji su pred tobom donise ti samo srecu.

Sa voljenom osobom ces uspijeti da rijesis mnoge probleme koji su vas pratili, i ti ces sam sebi biti zahvalan sto nikada odustao da se boris za ljubav voljene osobe. Pred  tobom su sretni dani koje si ti iskreno zasluzio. Sreca je tebi naklonjena, i za probleme  u danima koji su pred tobom ti neces znati. Dani srece i ljubavne harmonije su pred tobom koji ce u tvoju vezu da donesu novi sjaj. Mnogo si cinio za svoju srecu, sada je vrijeme da u njoj uzivas.

 

PISMO BROJ 2

Nije ti uvijek lako, jer ljubavna sreca je tebe u zadnje vrijeme znala da zaobidje. Ipak, nikada ne odustajes od borbe za svoju srecu koja tebi naravno mnogo znaci. Razocarenja koja su iza tebe nisu ti mogla nista. Tvoj pozitivan stav prema zivotu ti je uvijek davao snagu da nastavis da se izboris za ljubav koja ti je bitna. Mada si svoje povjerenje zano da poklonis pogresnoj osobi, ti u pravu ljubav ne prestajes da vjerujes.

Pred tobom su dani u kojima ces upoznati jednu osobu koja ce tvoj zivot zauvijek promjeniti. Za tako kratko vrijeme moze da se promjeni tako mnogo. Upravo te promjene tebe ocekuju, jer pred tobom je susret sa tvojom srodnom dusom. Velika sreca ce tebe da prati, jer bilo je i vrijeme da te pgodi amorova ljubavna strijela. Pismo koje si izabrao sluti na veliku srecu, i jedan novi pocetak koji ce tebi mnogo znaciti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2