PRAVI si CAR ako ti PODJE za rukom da NADJES CETIRI   RAZLIKE na OVOJ SLICI –  to ce moci samo POSEBNI!

PRAVI si CAR ako ti PODJE za rukom da NADJES CETIRI RAZLIKE na OVOJ SLICI – to ce moci samo POSEBNI!

22. studenoga 2020. 0 By Maja

Dragi nasi, donosimo vam jednu skrivalicu koju sigurni necete uspjeti lako rijesiti. Pred vama je kao sto vidite slika na kojoj se nalaze zuti leptiri, i na prvi pogled se svi cine isti. Ali, naravno da to nije tako jer na ovoj slici smo sakrili 4 razlike, a vas zadatak je da upravo te 4 razlike pronadjete. Uvijek se trudite da rijesite sve nase skrivalice i zagonetke, ali ovaj put to sigurno nece biti lako. Samo najuporniji, i vi sa dobrim culom vida cete uspjeti da rijesite skrivalicu koju smo vam danas pripremili.

Mada uvijek nastojite da rijesite sve zagonetke koje vam pripremimo, ovaj put ce vam biti potrebno malo vise vremena, i malo vi paznje na detalj.

Ovi slatki leptirici koji su pred vama cine se svi isti, ali naravno da to nije tako. 4 razlije se nalaze na slici, a na vama je da pronadjete na kojim mjestima se one nalaze. Uvijek ste trudimo da vam pripremimo sto bolje i sto ljepse zagonetke, tako da se nadamo da cete  i ovaj put uzivait u rjesavanju iste. Znamo da ste uporni, ali ovaj put cete morati da dokazete koliko, jer zaosta nece biti lako.

Malo smo vam otezali ovaj put, jer na slici se svi leptiri cine istim. Uz malo vise vremena i truda ne sumnjamo da cete uspjeti da rjesite zadatak  koji je pred vama. Naravno kao i uvijek na sljedecoj stranici smo vam pripremili sliku sa rjesenjem za nasu mali skrivalicu. Ovu skrivalicu ce moci da rijese samo uporni i osobe koje zaista imaju odlicno culo vida.

Pred vama je skrivalica koja nije jednsostavna, ali pokusajte ipak da je rijesite, jer znamo koliko uzivate u rjesavanju istih. Ukoliko niste sigurni u vase rjesenje, na sljedecoj stranici pogledajte sliku sa rjesenjem koju smo za vas pripremili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2