PRAVI si CAR ako ti PODJE za rukom da NADJES CETIRI   RAZLIKE na OVOJ SLICI –  to ce moci samo POSEBNI!

PRAVI si CAR ako ti PODJE za rukom da NADJES CETIRI RAZLIKE na OVOJ SLICI – to ce moci samo POSEBNI!

22. studenoga 2020. 0 By Maja

Kao sto vidite nismo vam slagali, i ova skrivalica je bila teza nego sto se to na prvi pogled cini. Mozda vas je najvise zbunilo sto se dvoje greske nalaze na samo jednom leptiru sto vam je samo moglo otezati potragu za razlikama koje se nalaze na ovoj slici. Uvijek se maksimalno trudite da rijesite sve nase skrivalice i zagonetke, ali ko je uspio da pronadje sve razlike u kratkom vremenu, pravi je car. Ovaj put smo vam mngo otezali, ali isto tako znamo koliko uzivate da rjesavate svaku skrivalicu koju vam pripremimo.

Na ovoj slici mozete vidjeti gdje se nalaze razlike na slici, jer zaista ovaj put  nije bilo lako. Nadamo se da ste ipak uzivali dok ste pronalazili rjesenja za ovu skrivalicu, mada nije bila jedna od laksih. Vasa upornost se uvijek isplati, i mi se iskreno nadamo da ste uspjeli da pronadjete sve razlike na ovoj slici.

I u narednom periodu cemo se truditi da vam pripremimo sto ljepse, ali i sto teze skrivalice i zagonetke.

Vase odgovote nam naravno mozete pisati na nasoj Facebook stranici, ali naravno kao uvijek prije nego sto pogledate rjesenje na ovoj stranici. Nadamo se da ste uzivali, i ukoliko niste uspijeli da pronadjete sve razlike vise srece cete sigurno imati sljedeci put.

Stranice: 1 2