VERA, LJUBAV ili NADA: Ono sto IZABERES otkriva SVE TAJNE tvog KARAKTERA  i tvoje LICNOSTI!

VERA, LJUBAV ili NADA: Ono sto IZABERES otkriva SVE TAJNE tvog KARAKTERA i tvoje LICNOSTI!

22. prosinca 2023. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO VERU:

Ti si osoba koja zivi  za one koje voli.

Moze se reci da ti je  na prvom mestu da imas kraj sebe one do kojih ti je stalo. Ti si jedna veoma   nesebicna osoba i neko ko zapravo uvek pokusava da usreci   druge. Pa cak i po cenu toga da ti sam budes  nesrecan. Nije nikakva tajna da nema nimalo sumnje da   zelis da one do kojih ti je stalo iskreno usrecis. Da uvek   mislis na njih svim srcem i to  je   za svaku  pohvalu. Tebi je na prvom mestu to da  budes dobar covek. Da    budes osoba koja pokusava na svaki moguci nacin da sacuva svoju  cast i svoj obraz.

Ti si neko ko ume mnogo da prasta. Moze se cak  reci da si u stanju da dajes ko zna koliko novih sansi.

Nikada ne cinis drugima ono sto ne bi zeleo da se desi licno tebi.

Osoba si koja   ima sve razloge da  bude ponosna na sebe. Jer imas pre svega divnu dusu i neko si ko ume da da sve od sebe kada ti je do necega stalo.

Oni koji te  imaju kraj sebe su jako srecni iako toga nekada nisu svesni…

 

AKO SI IZABRAO NADU:

Ti si osoba koja  nikada ne gubi nadu.

Osoba koja nikada ne ocajava. Ti znas da je   zivot tezak i da je jako bolan ali si osoba koja uvek pokusava da nadje resenje za svaki moguci problem.

Ti si osoba koja ne odustaje ali i osoba koja ne ocekuje da joj nesto  padne sa neba.     Umes da volis kao niko     na svetu i tebi je na prvom mestu to da    se  sam izboris za svoje  zelje i za ono do cega ti je iskreno stalo.

Ti nikada ne odustajes od ljubavi ali ono sto je jasno jeste da itekako umes da okrenes ledja onima koji ti dokazu da ne znaju da cene ono sto  kraj tebe imaju.

Vazno je da dodamo da si osoba koja ume da prasta. Itekako umes da das  nekoliko novih sansi ali kada jednom odlucis da odes… To je jednom za sva vremena i nema nimalo sumnje da   svi koji te izgube na kraju jako zazale.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2