LJUBAVNI HOROSKOP za 24.NOVEMBAR: NEMA OPRAVDANJA za to sto jedan  zodijak ZAPOSTAVLJA VOLJENU OSOBU!

LJUBAVNI HOROSKOP za 24.NOVEMBAR: NEMA OPRAVDANJA za to sto jedan zodijak ZAPOSTAVLJA VOLJENU OSOBU!

23. studenoga 2020. 0 By Lala

OVAN

Odlicna je prilika da sredite svoj emotivni zivot ali vi je propustate. Trenutno vam je posao na prvom mestu… Ali imate tu srecu da kraj sebe imate osobu koja moze da razume sve vase potrebe ali nema opravdanja za to sto je zapostavljate. Cuvajte ono sto imate.

BIK

Vi ste odlucili da pogazite svoj inat i da jednoj osobi priznate da se kajete sto ste je povredili. Naravno da se plasite njene reakcije, ali  imajte na umu da cak i da vas ignorise… Vi ste ispali covek prema njoj koji je  bio u stanju da prizna  da je pogresio a to je veoma vazno.

BLIZANCI

Vama ce danas neko izjaviti ljubav i iako je rec o osobi koju vi jednostavno  ne posmatrate na taj nacin… Itekako ce vam prijati.

Jednostavno ste se uzeleli same cinjenice da volite i da vas neko voli.

 

RAK

Zalazete se za to da sacuvate svoju emotivnu vezu,ali imajte na umu da  nije dovoljno da samo vi to radite. I druga strana mora da ulozi trud i mora da pokaze da joj je stalo. Ma  koliko da vi davali sve od sebe to nista ne vredi… Jer nema srece tamo  gde voli samo jedno.

LAV

Sve se moze kad se hoce,ali  vama je dosadilo da prastate  vasem partneru. On je prestao da mari za vase potrebe i iako se vi vec neko vreme tesite da ce sve to proci, istina je da je iz dana u dan sve gore. Vi ste veoma usamljeni i zeljni ste prave ljubavi.

DEVICA

Iako ste vi osoba koja se uvek bori za ljubav,danas ce vam svega biti preko glave.Vas partner previse ocekuje od vas i zahteva neke stvari koje ni on sam nije u stanju da uradi.Upravo zato ce danas doci do rasprave medju vama,jer ne mozete vise da sve nosite na svojim ledjima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2