VILA koju  izaberes ima VAZAN SAVET za tebe –    evo koji i sta MORAS da promenis u svom   zivotu!

VILA koju izaberes ima VAZAN SAVET za tebe – evo koji i sta MORAS da promenis u svom zivotu!

23. travnja 2021. 0 By Lala

VILA BROJ JEDAN.

 

Ti si jedna dusa od coveka ali moras da naucis kome mozes da verujes a kome ne. Ti si prosto neko ko je iskren i ko misli da su svi takvi al nisi u pravu.

Ako ne  zelis da  u zivotu na svakom koraku dozivljavas razocarenja ti moras da imas na  umu da je zivot jedna velika borba. Da ima dobrih ljudi ali da nazalost mnogo vise ima onih losih. Onih koji ce biti u stanju da te lazu i koji ce ti pricati da te vole ali zapravo nista nece  biti tako.

Neka ti  bude jasno da je ljubav ono sto se desi onda kada se najmanje nadas i da    treba da cekas da se prava osoba pojavi u tvom zivotu. Jos uvek nije pravo vreme za to ali ce  ono doci  kad to najmanje   budes ocekivao.

Dakle  ti da bi bio srecan moras da naucis da vise mislis na sebe i na svoje zelje. Da se posvetis sebi i da jedino maris za to da ti bude lepo.

Ali, nemoj bas nikada da  gradis svoju srecu na osnovu tudjih suza jer bi onda vrlo lako mogao da se razocaras.

Moras da naucis da pravilno procenis ljude. Da shvatis ko je kakav na vreme i da nikome ne dozvolis da se igra sa tvojim iskrenim srcem. Ti si bice koje ima stav.  Ti si bice koje ima divnu dusu ali ne smes svima da je otvaras.

 

VILA BROJ DVA

Ako si izabrao ovu vilu onda ti moras da shvatis da je  zivot samo jedan i da naucis da u njemu uzivas.

Jako je lepo sto si osoba koja zeli svima da ucini   i svima da pomogne ali to ne znaci da treba da slusas   uvek svoje srce.

Nazalost svet je surov i onda kada  zelis   nekome da ucinis to ne znaci da ce tvoj postupak od strane te osobe biti ocenjen kao iskren. Nemoj da ocekujes previse i onda se sasvim sigurno neces ni razocarati.

I nauci vec jednom da imas sva prava  ovog sveta da se posvetis sebi i da  budes sebican sa vremena na vreme.

Ti si jedna iskrena osoba ali nemoj da dozvolis da te svi koriste.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2