Poceo je ZADNJI MESEC u godini –  evo kome PRAZNICI DONOSE ISKRENU SRECU na polju LJUBAVI!

Poceo je ZADNJI MESEC u godini – evo kome PRAZNICI DONOSE ISKRENU SRECU na polju LJUBAVI!

30. studenoga 2022. 0 By Maja

OVAN

Vama je velika ljubavna sreca naklonjena u kojoj cete vi prosto uzivati. Mjesec decembar donosi vam veliku srecu za koju ste se vi mnogo trudili.

Nije vam bilo sve zlatno ua zadnje vrijeme , ali decembar sa sobom donosi samo ljubav. Pred vama je mjese  u kojem za probleme necete znati.

 

BIK

Mnogo toga bi moglo da se promjeni u decembarskim danima. Pred vama su naime velike promjene koje ce se poigrati sa vasim emocijama.

Vi cete upoznati jednu osobu koja ce vas oduseviti. Uvijek ste vjerni svom partneru, ali u ovom mjesecu bi mogao da se desi veliki preokret.

 

BLIZANCI

Za svoju ljubavnu srecu se trudite, shodno tome samo divni dani su pred vama. Sa voljenom osobom provodite predivne trenukte u kojima cete visamo uzivati.

Ljubavna sreca vam je u decembru sudjena.Vas partner ce vas ugodno iznenaditi.

 

RAK

Pred vama je mjesec u kojem za ljubavne probleme necete znati. Voljena osoba cini sce za vasu srecu, a vi cete znati da se oduzite.

Uzajamno povjerenje vam je jako bitno, i pred vama su dani koji samo srecu donose. Vi cete u decembru samo da uzivate sa voljenim bicem.

 

LAV

Jedna osoba ce vam priznati svoju ljubav. Mada ce vas to mnogo iznenaditi, vi cete poceti da razmisljate o novoj ljubavi.

Pred vama je mjesec koji ce biti ispunjen velikim emocijama , jer tako nesto vam se do sada nije desilo. Vrijeme je za jedan novi pocetak kada je ljubav u pitanju.

 

DJEVICA

Mjesec decembar ne donosi velike promjene u vas ljubavni zivot, ali on ne donosi ni probleme. Nesuglasice ce vas zaobici, i vi cete sa vasim partnerom da uzivate u zimskim danima.

Pred vama je mjesec u kojem cete moci biti zadovoljni sa desavanjima na polju ljubavi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2