LJUBAVNI HOROSKOP za 2. DECEMBAR:  Blizanci MORAJU da LJUBAV stave u PRVI PLAN i da se POSVETE  PORODICI!

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. DECEMBAR: Blizanci MORAJU da LJUBAV stave u PRVI PLAN i da se POSVETE PORODICI!

1. prosinca 2020. 0 By Lala

OVAN

Vas ljubavni zivot vam ovih dana nije glavna briga. Ukratko receno,imate potrebu da resite neke druge stvari tako da ste se  posvetili porodici i poslu. Ukoliko ste slobodni to je u redu,ali ukoliko kraj sebe imate voljenu osobu znajte da joj smeta sto je zapostavljate.

BIK

Moze se reci da je vas emotivni zivot ovih dana u velikom haosu,. Ne znate sta zelite,a pri tome imate i potrebu da zahtevate od voljene osobe mnogo vise nego sto ona moze da vam da. Priznali vi to ili ne,bas i niste realni prema njoj i niste fer, ma koliko da vam se cinilo da jeste.

 

BLIZANCI

Mozete se posvetiti ljubavnom zivotu danas. Neka vam to bude na prvom mestu i sve drugo stavite u drugi plan. Imate u svojoj blizini jednog jarca koji bi sve dao da je pored vas. Shodno tome,dajte mu razlog da vam pridje tako sto cete mu  staviti do znanja da niste ravnodusni.

RAK

Ako danas dodje do svadje izmedju vas i vase voljene osobe nemojte to shvatiti kao smak sveta i dramaticno. Umesto toga se zapitajte da li i u drugim vezama ima ruznih situacija i odmah ce vam biti jasno da je to potpuno normalno. Previse emotivno dozviljavate sve i to je vas problem.

LAV

Iako vam je osoba koju volite dokazala da ona oseca isto sto i vi,opet u vasem srcu postoje  sumnje zbog veze u kojoj ste. Ne znate ni sami zasto se tako ponasate,ali je cinjenica  da  je jedna prosla veza ostavila veliki utisak na vas, iako vi to  poricete.

 

DEVICA

Imate u svojoj blizini jednog jarca koji zaista zarko zeli da mu date kljuc od vaseg srca ili da mu bar pokazete da osecate isto sto i on. Priznali vi to ili ne,prija vam paznja koju vam on ukazuje pa cak i ako vas ne privlaci ne trebate  odmah da ga odbijate.

VAGA

Fokusirajte se na to da pomognete vasem partneru da resi neke dileme koje ima,jer mnogo ce mu sve to lakse pasti ako zna da kraj sebe ima osobu koja ce moci da ga prati i koja ga podrzava u svemu. Ljubav se dokazuje u najtezim situacijama i imajte to na umu.

 

SKORPIJA

 

Nedostaje vam jedan bik ovih dana i to mnogo,ali vi ste ponosni i ne zelite da mu se prvi javite. Medju vama je doslo do jedne apsurdne situacije i on sada misli da ste vi ljuti na njega i  takodje ceka na vas prvi potez. Zapitajte se gubite li srecu zbog ponosa.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2