DNEVNI HOROSKOP za   5.DECEMBAR:   Evo koji zodijak ce DANAS DOCI do OSTVARENJA SVOJIH CILJEVA!

DNEVNI HOROSKOP za 5.DECEMBAR: Evo koji zodijak ce DANAS DOCI do OSTVARENJA SVOJIH CILJEVA!

4. prosinca 2020. 0 By Lala

OVAN

Dragi ovnovi, kao i sto ste vec navikli biti borbeni i snazni tako pred vama stoji tezak dan.  Ne toliko tezak bukvalno, vec nastavljate borbu za radno mjesto.Ponudjeno vam je ali se uljez trpa na vase mjesto. Budite oprezni ali ne brinite. Takvi kao vas suparnik samo imaju pricu a rezultata nema. Znaju to vasi sefovi. Uspjeh je vas.

 

BIK

Dragi bikovi, za vas takodje predstoji jedan relativno dobar dan. Nece biti nista sporno u vasim planovima osim male finansijske  situacije iz koje ce vas izvuci vasa porodica. A to ce vam se isplatiti. Danas ulazete malo a za sedam dana dobicete puno.

Blizanci

Dragi blizanci, to sto ce vam subota biti izuzetno dobar dan mozete zahvaliti sebi i porodici . Sve sto radite radite u timu sa dogovorom i dobrim planom. Nije zalud receno da dogovor kucu gradi. Samo nastavite i za vas nece biti krize nikada.

Rak

Dragi rakovi, sporo ali sigurno dodjoste  do osvarenja svojih ciljeva. Istina trebalovam je dosta ali ove subote  gledate djelo svojih ruku. Izgradnja vaseg doma je na kraju i samo sitnice vas djele od useljenja.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Lav

Dragi lavovi, iako ste navikli dobiti sve ipak  ne moze sve biti tako bas uvijek.Subota  vam nece biti bas omiljen dan zbog malog poraza koji cete pretrpjeti.Ako vodite neku parnicu  ili sudski spor nevezano zasto ,bicete na gubitku. Savjet je da odlozite.

Devica

Drage device,ako ste u planu da ulazete u nekretnine ovaj dan je prilika da osvarite profit. Takodje se tice ulaganja u bilo sta. Oni koji igraju igre na srecu ili su  kladionicari neka igraju.Mali ulog velika dobit.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2