IZABERI SLOMLJENO SRCE i saznaj ZASTO NEMAS SRECE i ljubavi! Jedno je znak  da ces u SLEDECOJ GODINI PATITI!

IZABERI SLOMLJENO SRCE i saznaj ZASTO NEMAS SRECE i ljubavi! Jedno je znak da ces u SLEDECOJ GODINI PATITI!

2. prosinca 2021. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SLIKU SLOMLJENO SRCE BROJ JEDAN:

Prepuklo srce na pola vise se ne sastavlja…

Vi koji ste izabrali sliku slomljeno srce broj jedan, od onih ste koji se slomljenog srca pokusavaju vratiti u normalu. Vasa veza je bila nesto veliko i lepo.

Ona je trajala sve dok su trajala vasa osecanaja, bar sto se tice one druge strane.

To je ona partnerova, sa koje su pocela vrlo brzo da se gube osecanja.

Prvo da se gube, pa zatim da blede, sve dok su postala vrlo bezbojna i beznacajna.

Vi ste verni u svojim osecanjima ali vas partner je lazan. Vasa ljubav je trajala, bas kao sto je i pocela, brzo, kratko ali suvise je bila upecatljiva.Mada ste se nadali da ce to potrajati, ipak ste se grdno prevarili.

Bas u onim danima kada ste dali sve od sebe za tu vezu i tu osobu!

Bas u danima kada ste hteli da pomislite da ste ostvarili ono sto ste zeleli i kada ste bili sigurni da je to ono pravo!

Mislili ste da je to vasa poslednja veza i prava ljubav, ona koja ce ostati jedina za ceo zivot. Kada ste bili ubedjeni da je to veza za ceo zivot i da vise nema sta da trazite, tada vas je partner izigrao.

On vas je drzao u uverenju da ste mu sve, a vec se poceo dosadjivati, jer nije hteo vezu na duge staze. Izdao vas je, izneverio i potcenio vasa osecanja koja su bila cista kao suza.

Vase srce je puklo na pola ali ste se opet hrabrili pokusavajuci da spasete ono sto se spasti moze. Verujte da se ne moze zalepiti nista kada pukne na pola.

Posebno ne srce koje ce da boli i da vas upozorava na patnju koja je mogla biti sreca, ali samo sticajem drugacijih okolnosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2