Izaberi  LJUBAVNO PISMO i saznaj da li ti  NOVA GODINA donosi veliku LJUBAV ili veliko ljubavno RAZOCARENJE!

Izaberi LJUBAVNO PISMO i saznaj da li ti NOVA GODINA donosi veliku LJUBAV ili veliko ljubavno RAZOCARENJE!

3. prosinca 2021. 0 By Maja

PISMO BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u pravu ljubav, ali mnogo srece u ljubavi nisi imao. Svoje srce si znao pokloniti pogresnim osobama , sto je tvoje srce samo razocaralo. Ti zelisda vjerujes da i za tebe prava ljubav postoji, nikada nisi zelio da izgubis nadu. Osoba si koja vjeruje u ljubav i kada se sve cini kao da ta ljubav nikada nece doci u tvoj zivot. Ljubav je tvoja zivotna vodilja koje se nikada nisi zelio odreci.

Osoba si koja zeli ljubav ,jer bez ljubavi tvoj zivot ne bi imao smisla. Potreban ti je neko ko cete razumijeti, neko kome ces ti moci vjerovati. Nova godina upravo takvu jednu osobu donosi u tvoj zivot. Pred tobom je velika ljubavna sreca koja cete mnogo  iznenaditi, mada si se toj ljubavi uvijek nadao. Pred tobom je suset koji ce tvoj zivot promjeniti iz korijena. U novoj godini ti ces biti sretna , zaljubljena osoba. Pred tobom je velika ljubavna sreca koja ce u tvoj zivot samo radost donijeti.

 

PISMO BROJ 2

Ti nisi imao mnogo srece u ljubavi, ali nikada nisi prestao da se nadas svojoj srodnoj dusi. Taman kada pomislis da si je upoznao, zivot ti dokaze da to nije tako, i opet te rani. Svoje srce poklanjas brzo, jer ti kada se zaljubis , zaljubis se cijelim srcem ili nikako. Iza tebe je ljubavna tuga , ali pismo koje si izabrao ne sluti ni ovaj put velikoj sreci.

Ti ces naime upoznati jednu osobu koja cete oduseviti na prvi pogled, ali i ta osoba ce uspjeti da ti slomi srce. Previse si iskrena i emotivna osoba , i naravno da to neke ljubavi znaju iskoristiti. Pred tobom je jedno veliko razocarenje u novoj godini, ali ti ipak neces odustati da sr boris za svoju ljubavnu srecu. Ljubav je tebi jako bitna u zivotu, ali ti biras pogresne osobe koje ti samo srce lome. Nikada to nisi zasluzio, ali sudbina kao da te stavlja pred velika iskusenja.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2