IZABERI BUBAMARU i saznaj kakve ti RADOSNE VESTI DONOSI-jedna ce te POSEBNO USRECITI!

IZABERI BUBAMARU i saznaj kakve ti RADOSNE VESTI DONOSI-jedna ce te POSEBNO USRECITI!

5. prosinca 2023. 0 By Maja

BUBAMARA BROJ 1

Ti si osoba kojoj  u zivotu nije uvijek sve islo onako kako je trebalo. Mnogo razocarenja i teskih trenutaka su iza tebe, ali ti si uvijek zelio samo srecu. Za tu srecu si se uvijek borio, pa cak i u trenucima kada je sve izgledalo uzalud. Nikada nisi zelio da se pomiris sa losom srecom, jer nju u svom zivotu ne zelis. Osoba si koja se uvijek dobrom nada, i koja nikome nikada nije mislila zlo.

Uvijek si pomagao koliko si mogao, mada je i tebi ponekad ta pomoc mozda bila potrebnija.

Ali, ti nisi osoba koja se je iakda zalila na svoju sudbinu, vec si neko ko je uvijek pokusavao da je promjeni na bolje. Bubamara koju si izabrao donosi ti predivne vijesti. Uskoro samo velika sreca pocinje sda te prati, i ti za probleme u svom zivotu neces znati. Uvijek si se borio protiv lose srece, sada dolazi vrijeme u kojem ona zauvijek odlazi iz tvog zivota. Pred tobom su velike promjene koje ce tvoj zivot okrenuti u jednom ljepsem pravcu. Pred tobom je sreca koja ce ti pomoci da ostvaris sve svoje snove i zelje.

 

BUBAMARA BROJ 2

Sreca za tebe nikada nije bila nesto sto se podrazumijeva. Za svaku mrvicu svoje srece ti si se morao boriti. Nije ti to tesko palo, jer ti si rodjeni borac koji nije ni naucio drugacije. Zivot tebe nije uvijek mazio, ali ti si uvijek bilo odlucan da ces se suprostaviti svim zivotnim olujama koje te zadese.

Sreca ti nije uvijek bila vjerna pratilja, ali ti od nje nikada nisi odustajao.

Za svoju srecu se mnogo boris, mada ni ti nisi u stanju da postignes sve sto zelis. Ali, bubamara koju si izabrao tebi donosi vijesti koje cete mnogo usreciti. Pred tobom je ostvarenje jednog tvog najveceg sna. Uskoro sreca pocinje da te prati, i ti ces usoro da postignes nesto o cemu si uvijek sanjao. Pred tobom je ostvarenje tvog velikog sna koji ce samo radost i veselje u tvoj zivot donijeti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2