TEST LICNOSTI-IZABERI DRVO SVOJIH SNOVA:Ovo je SUROVI TEST koji ce OTKRITI sve ono sto  KRIJES i sto te BOLI!

TEST LICNOSTI-IZABERI DRVO SVOJIH SNOVA:Ovo je SUROVI TEST koji ce OTKRITI sve ono sto KRIJES i sto te BOLI!

6. veljače 2024. 0 By Maja

DRVO BROJ 1

Ti vazis zaosobu koja je uvijek iskrena i koja nema dlake na jeziku. Uvijek djelujes samouvjereno, ali istina je da se u tebi krije velika nesigurnost koju vjesto krijes. Mnogo si emotivna osoba koja zna da sakrije svoja osjecanja. Mozda bas zbog toga mnogi traze oslonac u tebi,jer ti nikome ne pokazujes svoju slabu stranu. Oni koji te poznaju u tebi vide samo jaku osobu koja se bori za obo sto joj je bitno u zivotu. Da i tebe cesto prate velike sumnje , u to nikada nece posumnjati.

Osoba si koja kroz zivot koraca sa osmijehom, mada ti cesto do tog osmijeha nije stalo. Ali, ti ne zelis da drugi vide da i ti imas brige, jer mnogi u tebi vide osobu koja je samo jaka. Ti se neko ko se mnogo brine za svoju buducnost, ali i za buducnost dragih ljudi. Uvijek previse razmisljas, ali te misli vjesto krijes. Najvise te boli sto neke stvari ne mozes da promjenis ma koliko se trudio. Ipak , ne odustajes jer ti si si u dusi borac koji je ponekad samo previse emotivan.  Tvoje brige pripadaju tebi, i ti ne zelis da bilo ko za njih sazna.

 

DRVO BROJ 2

Ti si osoba koju nepravda najvise boli. Uvijek pokusavas da pomognes koliko je u tvojoj moci, ali to ti ne polazi uvijek za rukom. Osoba si koja ima veliku dusu, ali i koja je naucila da svoja prava osjecanja ne pokazuje svakome. Boris se protiv nepravde, ali mnogo te boli sto upravo ta nepravda zna da pobijedi. Ipak, ti znas dase uvijek vrijedi boriti za istinu i ti od te istine nikada neces odustati.

Mada si neko ko je mnogo hrabar, i tebi je ponekad potrebna utjeha, ali ti tu utjehu ne trazis. Previse si ponosna osoba koja pred drugima ne zeli da ispadne slaba. Ti nisi slaba osoba vec samo dobar covjek kojeg ne moze svako da razumije. Ali sve dok ti znas da stojis na pravom putu, ti ces se i boriti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2