DNEVNI HOROSKOP za 15.DECEMBAR:  Ovnovi moraju BITI OPREZNI u SAOBRACAJU,Blizancima NIJE vreme za LJUBAV…

DNEVNI HOROSKOP za 15.DECEMBAR: Ovnovi moraju BITI OPREZNI u SAOBRACAJU,Blizancima NIJE vreme za LJUBAV…

14. prosinca 2020. 0 By Lala

OVAN

Danas ćete imati šansu da iskoristite jednu odličnu priliku za vas na poslovnom planu. Ako je propustite novu priliku nećete tako lako dobiti. U ljubavi danas je astralna energija vam naklonjena. Sve ratne sjekire biće upravo danas zakopane. Budite veoma oprezni u saobraćaju.

 

BIK

Ako ste upali u finansijsku krizu olje je da se obratite za pomoć prijateljima nego bankama, ali budite oprezni kako i na šta trošite sredstva. Na ljubavnom polju danas će uspjeh zavisiti isključivo od vas i vaših napravljenih koraka i odluka. Zdravlje vam je odlično, pazite se iznenadnih lomava.

 

BLIZANAC

 

Nije vam povoljan dan da pokrećete neko novo poslovno pitanje. Dan je prepun iznenađenja pa možda se nađete uskoro i na nekom drugom poslu van zemlje. Nikakve diskusije i rasprave u ljubavnim odnosima vam danas neće donijeti sreću. Povucite se danas i čekajte povoljnije prilike za ljubav. Nervna napetost danas vam je zagarantovana.

RAK

Sve što danas započnete na poslu završiće se velikim uspjehom i pozitivnim stvarima za vas. Postićićete odlične i dugoročne rezultate. U ljubavnom odnosu danas ste jako maštoviti i puni samopouzdanja da ćete zadiviti i sami sebe a i sve oko sebe. Zdravlje vam je odlično i puni ste pozitivne energije.

 

LAV

 

Danas vam je na poslu zagarantovana nepromišljenost čiju cijenu ćete morati platiti velikim trudom. To je zato što ne možete da izdržite a da svoj stav ne namećete svima. Povucite se nekad sa tim nametanjem posebno danas. U ljubavnom odnosu danas je dan odluka koje će iz temelja promijeniti vaše polje ljubavi. Zdtavlje fizičko je dobro, ali psiha vam je napeta.

 

DJEVICA

Danas je za vas dan otkrovenja na poslu. Naći ćete rješenja za sve probleme svojom pronicljivošću i uspostavićete odličnu komunikaciju sa saradnicima. u ljubavnom odnosu sebe postavljate kao da ste centar svijeta, a niste. Zato vam je dana nešto manje uspješan što se tiče ljubavi. Zdravlje vam je dobro.

 

VAGA

Vi se danas pod hitno morate organizovati i napraviti sebi povoljnu radnu atmosferu da biste uspjeli u vašim poslovnim planovima. Danas ćete u ljubavnom odnosu imati podsticaj od osobe od koje to ne očekujete. Prijatno ćete se iznenaditi. Problemi sa varenjem mogući.

 

ŠKORPIJA

Očekujte neki novčani dobitak danas i nemojte se zatrpavati nekim bespotrebnim poslovnim obavezama nego posao svedite na minimalno. Osjećate se danas ispunjeno u ljubavi a za to nemate nekog posebnog razloga. Umor i malaksakost pratiće vas tokom ovog dana.

Nastavak na sledecoj

Stranice: 1 2