LJUBAVNA CUDA se desavaju OVIM zodijacima – dolaze im dani LJUBAVNIH  PROMENA –   NECE VISE PATITI!

LJUBAVNA CUDA se desavaju OVIM zodijacima – dolaze im dani LJUBAVNIH PROMENA – NECE VISE PATITI!

16. prosinca 2020. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi vazite za osobu koja u ljubavi nikada nece prevariti partnera. Vjrno ste bice koje voli cijelim svojim srcem, jer vama je ljubav jako bitna u zivotu. Koliko ljubav toliko i iskrenost, jer vi bez povjerenja ne zelite da budete.

Uvijek nastojite biti iskreni prema voljenom bicu, ali vas je bivsa ljubav znala slagati. Mnoga razocarenja su iza vas koja su vam jako tesko pala. Uprkos svemu vi nikada niste prestali da vjerujete u pravu ljubav.

Vjerujete da prava ljubav postoji, i da ce se ona i vama jednog dana desiti.

Razocarenja nisu mogla narusiti vasu vjeru u iskrenu ljubav. Ljubavne promjene su pred vama koje ce vam veliku srecu donijeti. Pred vama je susret sa jednom osobom koja ce vas zivot promjeniti iz korijena. Uskoro se desava veliko cudo u vasem zivotu, jer vama slijedi ljubav na prvi pogled u koju i niste bas toliko vjerovali.

Ipak, ona ce da se desi, i od tog trenutka nista vise nece biti isto. Velika ljubavna sreca je pred vama koja ce samo potvrditi ono u sto ste vi uvijek vjerovali, a to je da prava ljubav ipak postoji.

 

LAV

Niste osoba sa kojom je uvijek lako, ali nikada niste znali da se pretvarate da ste nesto sto niste. Imate svoj ponos, i jako vam je bitno da veliko povjrenje vlada u vasoj vezi. Preko prevara i  lazi vi necete preci, ma koliko nekoga u tom trenutku voljeli.

Bivsa ljubav vam je svojim lazima slomila srce, ali niste dozvolili da to razocarenje upravlja vasim zivotom. Ljubavna sreca je vama jako bitna, ali preko nekih desavanja niste nikada mogli preci.

Ipak, uskoro se mnogo toga u vasem zivotu mijenja, jer vama ce jedna osoba da prizna svoju ljubav.

Tu osobu poznajete, ali do sada je izmedju vas vladalo samo prijateljstvo. Samo na prijateljstvu nece ostati, jer vas ocekuje velika ljubavna sreca. Mada ce vam se na samom pocetku sve ciniti pomalo cudno, vi cete brzo shvatiti da i sami imate velika osjecanja prema toj osobi.

Velika ljubav je pred vama kakvoj se mozda nikada niste nadali. Vasa srodna dusa je vec dugo na vasoj strani, ali tek cete da saznate cije ste srce potajno ukrali. Mnogo ce vam se dopasti kada saznate o kome je rijec.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2