CIGANSKE KARTE PRORICU:Do kraja ove godine  ZIVOT ovih zodijaka se MENJA iz KORENA-KRAJ je njihovoj PATNJI!

CIGANSKE KARTE PRORICU:Do kraja ove godine ZIVOT ovih zodijaka se MENJA iz KORENA-KRAJ je njihovoj PATNJI!

16. prosinca 2023. 0 By Maja

BIK

Vi ste osoba koja se je uvijek borila za svoju srecu, ali ta sreca je vama u zadnje vrijeme okretala ledja. Iza vas su velika razocarenja sa kojima ste se  morali suociti, i nije vam to lako palo.

Ipak, veliki ste borac za svoju srecu, jer vi znate da se morate boriti. Nista vam drugo  nije ni preostalo, jer cijeli vas zivot je vjecita borba  za srecom.

Ne odustajete, jer vjerujete u svoju srecu. Vrijedna ste osoba koja se bori za svaki svoj dinar, ali novcana sreca nece, pa nece da vam pokuca na vrata.

Mnogo nikada niste zeljeli , ni ocekivali. Uvijek samo toliko da bi mogli biti sretni, i vas ce do kraja godie sugurno velika sreca pogledati.

Pred vama je naime jedan novcani dobitak koji ce vam pomoci da rijesite sve svoje poslovne probleme.

Novcani problemi do kraja godine pripadaju proslosti, jer vas samo velika sreca prati. Ni sami necete moci vjerovati koliko srece imate, jer tako nesto vam se nikada nije desilo.

Novcani dobitak vas zivot mijenja iz korijena , i vi cete u novu godinu uci kao sretna osoba rasterecena od svih problema.

 

BLIZANCI

Desavanja koja vama slijede mnogo ce vas iznenaditi. Veliki problemi su vas pratili na poslovnom polju, ali vrijedna i uporna osoba kakva jeste vi ste pokusali sve kako bi poboljsali vasu situaciju.

Radili ste prekovremeno samo da bi zaradili vise za sebe i za svoju porodcu koja je vama sve u zivotu. Novav vam stvara najvece probleme, jer vi se nikada ne borite samo za sebe.

Mnogo obaveza je na vasim plecima, i vi ponekad ni sami ne znate kako dalje.

Ali, do kraja godine kolo srece se okrece u vasu korist. Vi cete dobiti jednu novu poslovnu priliku koja ce vas zivot promjeniti iz korijena.

Novcani doboco ce dolaziti, a vi svojoj sreci necete moci vjerovati. Pred vama su dani u kojima ce vam mnogo toga poci za rukom. Vrijeme u kojem ste se morali brinuti za svaki dinar vrlo brzo pripada proslosti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2