IZABERI LJUBAVNI PAR i saznaj sta ti DONOSI JANUAR na POLJU LJUBAVI:  Novu VEZU, RASKID ili PREVARU?

IZABERI LJUBAVNI PAR i saznaj sta ti DONOSI JANUAR na POLJU LJUBAVI: Novu VEZU, RASKID ili PREVARU?

11. prosinca 2023. 0 By Maja

LJUBAVNI PAR BROJ 1

Ti si osoba koja se uvijek borila za ljubav. Uvijek i u najtezim situacijama ti nisi odustajao od svoje voljene osobe. Vjeran si i posten partner koji za ljubav cesto cini sve. Ti kada volis , volis cijelim srcem ili nikako. Za tebe je ljubav sve u zivotu, jer ti bez ljubavi nikada ne bi zelio biti. Ipak, ono sto se sprema nece ti se mnogo dopasti.

Januar mjesec tebi donosi jedno veliko razocarenje, jer ti ces saznati da tvoja voljena osoba ne voli samo tebe.

Nije tvoj partner bio iskren prema tebi, ali uskoro bas zbog toga slijedi raskid. Preko nekih stvari ne mozes i ne zelis da predjes, jer za tebe je povjerenje sve u jednoj vezi. Tvije srce ce u mjesecu januaru biti slomljeno. Neces moci vjerovati da bi te tvoj partner ikada mogao prevariti, ali sa istinom ces se morati suociti.

Lako ti nece biti,jer ti ces svog partnera i nakon raskida mnogo voljeti, ali tvoj ponos ce biti jaci od svega.

Neces moci oprostiti prevaru koja ce se tebi desiti, i ti ces se odluciti za raskid.

 

LJUBAVNI PAR BROJ 2

Ti si osoba koja je mnogo puta bila razocarana, ali isto si neko ko je pogresnoj osobi pruzao drugu sansu. Naravno da te je to opametilo, jer tvoj partner se ni poslije nije zelio promjeniti, mada ti je to mnogo puta obecao. Ipak, ti se nadas ljubavnom cudu , jer mnogo volis svog partnera.

Osoba si koja za ljubav sve cini, ali i za srecu voljene osobe sve ces da ucinis.

Ti si neko ko zeli da vjeruje  u pravu ljubav, ali tebi slijedi jedno saznanje koje ce ti slomiti srce. Ti ces saznati da te je voljena osoba prevarila, i ti  u to na pocetku neces moci ni vjerovati. Ali, istina ce izaci na vidjelo, i ti ces saznati da si uistinu bio prevaren.

Mjesec januar tebi donosi bolno saznanje sa kojim ces morati suociti.

Nece ti biti lako, ali ti ces pokusati da pronadjes svoju srecu bez obzira na veliko razocarenje. U ljubav uvijek vjerujes , i to se nece promjeniti ni poslije vaseg raskida, jer prevaru ti neces oprostiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2