LJUBAVNI HOROSKOP za 22.DECEMBAR: SKORPIJE,prestanite da CUVATE TAJNE  jer se sve sazna…

LJUBAVNI HOROSKOP za 22.DECEMBAR: SKORPIJE,prestanite da CUVATE TAJNE jer se sve sazna…

21. prosinca 2020. 0 By Lala

OVAN

Ovo nece  biti dan u kome cete moci da uzivate kada je ljubav   u pitanju ali jeste savrsen dan za posao. Danas cete dobiti priliku da svojim kolegama dokazete koliko ste dobri u onom sto radite. Ocekuju vas uspesan dan.

 

BIK

Nema razloga da   krivite sebe za svaki problem koji se pojavi sa vasim partnerom. Imajte na  umu da vi zaista dajete sve od sebe da vasa veza opstane ali je sada zaista sve do njega   jer u vezi moraju oboje da daju sve  od sebe.

 

BLIZANCI

Odlicno se osecate  i  trenutno je na planu ljubavi  sve onako kako  bi i  trebalo biti. Zeljni ste ljubavi   i konacno imate nekog kome je do vas iskreno stalo i ko je spreman na mnogo toga kako bi vam osmeh bio na usnama. Nema sumnje u to da cete danas uzivati

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Odlican dan za rakove,narocito one koji su slobodni. Danas je vrlo moguce da cete saznati ko je osoba koja vec neko vreme  gaji tajne emocije prema vama. Vrlo je moguce da ce doci do     nekih novih ljubavi.

LAV

Cini vam se da je vasa veza dosla do kraja. Da tu vise nema svrhe bilo sta popravljati jer osoba sa kojom ste prosto ne ume da vas prati i to je odavno postala samo navika a ne ono sto ste vi zeleli da  postane.. Iskrena i cvrsta veza koja ce postati  brak.

DEVICA

Ne vredi da se bori samo jedno. To je ono sto vi morate da shvatite.Uzalud na sve nacine pokusavate da resite probleme koje imate na polju ljubavi kada ste sami u tome. Vas partner nije zainteresovan da se problemi medju vama rese.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2