LJUBAVNO SRCE koje IZABERES nosi PORUKU ZA TEBE-sta da uradis da ti se KONACNO DESI PRAVA LJUBAV!

LJUBAVNO SRCE koje IZABERES nosi PORUKU ZA TEBE-sta da uradis da ti se KONACNO DESI PRAVA LJUBAV!

11. ožujka 2024. 0 By Maja

SRCE BROJ 1

Ti si osoba koja zaista voli cijelim srcem ili nikako. Mnogo si emotivno bice koje svoja osjecanja ne umije i ne zeli da skarije.

U ljubavi dajes sve od sebe za voljenu osobu, ali velika ljubavna sreca tebi prosto nije bila naklonjena. Iza tebe su razna razocarenja sa kojima si morao da se boris. Ipak, u pravu ljubav nikada nisi prestao da vjerujes mada je sve izgledalo kao da te ona nikada nece pogledati.

Osoba si koja zeli da vjeruje u pravu ljubav, i kada se sve okrene protiv nje.

Tvoje emocije su uvijek biel iskrene, ali bivsa ljubav to nije znala da cijeni. Mada si uvijek cinio sve za svoju ljubavnu srecu, mislio si da ti ona okrece ledja. To nije tako, jer ti si osoba koja zaista zasluzuje najvecu i najiskreniju ljubav.

Srce koje si izabrao ima jasnu poruku za tebe. Ti moras da pocnes da vise cijenis sebe i svoju ljubav. Ono sto moras da ucinis je da prestanes da svoje srce lako poklonis. Tebi ce ljubavna sreca doci u onom trenutku kada pocnes da cijenis svoje veliko srce.

 

SRCE BROJ  2

Vjera u ljubav tebe nikada nije napustala. Osoba si koja zna da kontrolise svoje emocije, ali sve do neke odredjenog trenutka.

Previse volis, ali samim tim i previse sebi stvaras pritisak koji ti nije potreban. Velika ljubav je tebi bila naklonjena, ali previse puta si svojim postupcima znao da unistis svoju srecu. Ljubomora je nesto sto tebe prati mada t to ne zelis.

Svoje emocije u nekim trenucima nisi mogao da sakrijes, ali to te je samo boli kostalo.

Srce koje si izabrao tebi donosi poruku da moras da prestanes da kontrolises svaki partnerov korak. Manja doza ljubomore ce biti od velike koristi, jer tek kada prestanes da nosis ljubomoru u sebi, tebe ce ljubavna sreca pogledati.

Protiv svojih osjecanja ponekad ne mozes , ali ukoliko ne promjenis neke stvari ljubav ces iz svog zivota otjerati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2