ODLUKA za LJUBAV, POSAO i ZDRAVLJE:  Izaberi KARTU i SAZNAJ sta MORAS da UCINIS tokom  2021. godine!

ODLUKA za LJUBAV, POSAO i ZDRAVLJE: Izaberi KARTU i SAZNAJ sta MORAS da UCINIS tokom 2021. godine!

21. prosinca 2020. 0 By Maja

KARTA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek imala velike ambicije. Kada je tvoj posao u pitanju ne dozvoljavas da te bilo ko sprijeci da ostvaris svoje ciljeve.

Neko si ko zna da se bori za sebe , jer ti si osoba koja zeli da postigne sto vise u zivotu. Novac ti je potreban i shodno tome mnogo radis kako bi postigao sto zelis. Tvoja novcana situacija nije na zavidnom novou, ali ti pokusavas sve kako bi poboljsao svoju situaciju.

Nista  drugacije nece biti ni u 2021.godini, jer ti ces ciniti sve kako bi svoje finansije doveo u red.

Pred tobom su uspijesi i padovi kada kje tvoj posao u pitanju, i ti ces morati da se suocis sa mnogim izazovima u narednoj godini. Posebno ced morati da se vise usredocis na svoje zdravlje, jer poslovni problemi od tebe zahtijevaju mnogo.

Svoje zdravlje ces morati da stavis na prvo mjesto , pa tek onda sve ostalo. Imati ces ti i srece na poslovnom polju, ali tvoje zdravlje ce ti morati biti prioritet. Ono sto ces morati uciniti je da smanjis svoj poslovni tempo koji ti nece  ici u korist. Vrijeme je da za svoje dobro doneses neke promjene i da se vise posvetis sebi.

 

KARTA BROJ 2

Karta koju si izabrao pokazuje na velike probleme koje se ticu tvog posla. Ti si osoba koja je mnogo vrijedna , ali kojoj poslovna sreca nije bila mnogo naklonjena.

Ipak, mnogo pokusavas kako bi ostvario svoje snove, ali pri tome zaboravljas na ono najbitinije, ljubav. Ti si osoba koja mnogo cini za svoju karijeru, ali koja lako zapostavi voljenu osobu.

To ce se u narednoj godini morati promjeniti, jer tvoj privatni zivot ce  mnogo ispastati zbog tvojih poslovnih obaveza.

Ti ces u narednoj godini morati da  pronadjes balanas izmedju posla i privatnog zivota. Voljena osoba ima mnogo strpljenja, jer zna koliko je bitno da ostvaris ono sto si naumio. Ipak, to bi se  u narednoj godini moglo promjeniti, i tvoj partner nece imati mnogo razumijevanja za tebe.

Niko ti ne moze narediti da se odlucis izmedju posla i ljubavi, ali jedan zdrav balanas ce tebi u narednoj godini donijeti i privatnu i poslovnu srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2