DNEVNI HOROSKOP za 25.DECEMBAR:Ovna ocekuje VELIKI POSLOVNI USPEH,Bik ce dobiti priznanje…

24. prosinca 2020. 0 By Lala

OVAN

 

Posao :

Danas vas ocekuje izvanredan poslovni uspeh, a taj uspeh ce vam takodje doneti pobosljanje vase finansijske situacije.

Ljubav :

Danas ce vas vasa voljena osoba prosto oduseviti jednim ljubavnim iznenadjenjem, ocekuje vas nesto veoma lepo, predivan dan vas ocekuje.

Zdravlje :

Osecate se odlicno.

BIK

Posao :

Niste dovoljno fokusirani na posao, vi razmisljate o nekim drugim stvarima, a zbog manjka opreza vema lako mozete zabeleziti neki neuspeh.

Ljubav :

Vasa voljena osoba ce vam u danu pred vama priznati nesto sto ce vas razocarati, priznace vam da je nesto uradila, a to ce vam doneti veliku kolicinu tuge.

Zdravlje :

Nervozni ste.

 

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Posao :

U danu pred vama vas ocekuje veoma lepa prilika za poslovni uspeh, a od vas ce zavisiti da li cete tu priliku i iskoristiti.

Ljubav :

Potrebno je da budete smireni u danu pred vama, naime vasa voljena osoba ce biti nervozna pa ce pokusavati da pronadje bilo kakav razlog kako bi zapocela raspravu sa vama, nemojte se upustati u bilo kakve rasprave sa voljenom osobom posto vam to nista dobro ne moze doneti.

Zdravlje :

Moguce su glavobolje.

RAK

Posao :

U danu pred vama vas ocekuje veliki poslovni uspeh, a taj uspeh ce vam mnogo znaciti na planu samopouzdanja.

Ljubav :

Vasa voljena osoba ce preci prekog svog ponosa u danu pred vama i priznace vam neke svoje greske, a to ce za vas predstavljati pravo malo ljubavno cudo, posto vasa voljena osoba nikada ne zeli da prizna bilo sta.

Zdravlje :

Osecate se dobro.

LAV

Posao :

Brojni problemi na planu posla vas cekaju danas, a upravo ce se od vas zahtevati da ih sve resiti, pred vama je veoma naporan dan.

Ljubav :

Vasa voljena osoba se oseca usamljeno i to sve zbog toga sto joj ne poklanjate dovoljno vremena i paznje, pokusajte to promeniti, pokusajte vise izdvajati vaseg vremena za voljenu osobu, jer jedino je tako mozete usreciti.

Zdravlje :

Nemate zdravstvenih problema.

DEVICA

Posao :

Velika i burna rasprava vas ocekuje sa vasim nadredjenima u danu pred vama, ipak pokusajte bar malo biti smireni, nemojte dozvoliti da sebi nekom preteranom reakcijom stvorite velike probleme.

Ljubav :

Nikakva desavanja vas ne ocekuju u  danu pred vama na planu ljubavi, pred vama je izuzetno miran dan.

Zdravlje :

Pojacan stres.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2