Ovan ce 2021. provesti USAMLJENO, Biku ce  USPETI da NADJE SRODNU DUSU, Vodolije ce  napokon ZABORAVITI PROSLOST…

Ovan ce 2021. provesti USAMLJENO, Biku ce USPETI da NADJE SRODNU DUSU, Vodolije ce napokon ZABORAVITI PROSLOST…

27. prosinca 2020. 0 By Maja

OVAN

Po horoskopu kraljice Kleopatre vama slijedi godina u kojoj cete bi ti mnogo usamljeni. Vi cete imati priliku da sve to promjenite, ali iz nekog razloga vi cete birati samocu.

Poslovne obavete cete koristiti kao izgovor , ali samo vi znate zasto ne zelite nikoga na svojoj strani.Iza vas jesu razocarenja, ali naredna godina ce biti usamljena, i to sve vasom odlukom

 

BIK

Ljubavna sreca je vama uvijek bila jako bitna, ali mnogo srece u ljubavi niste imali. Razocarenja su iza vas, ali vi u pravu ljubav niada niste prestali da vjerujete.

Vama u narednoj godini slijedi susret sa vasom srodnom dusom. Vi cete samo za iskrenu srecu znati. U 2021,godini vi cete cete stati na ludi kamen.

 

BLIZANCI

Mnogo promjena je pred vama kada je vas posao u pitanju. Vi cete imati mnogo srece je po koroskoou kraljice Kleopatre vama sijede veliki novcani dobici sredinom godine.

U ljubavi necete imati mnogo srecem jer vama slijedi raskid sa voljenom osobom,koji ce vam slomiti srce.

 

RAK

U narednoj godini vi cete imati mnogo prilika da poboljsate vase finansije. Poci ce vam za rukom da ostvarite jedan veliki poslovni san. Veliki novcani dobici su pred vama koji ce vas mnogo usreciti .

Na polju ljubavu pravite jednu veliku gresku za koju ce vas partner saznati. Necete moci sakriti svoju tajnu, i to vam voljeno bice nikada nece moci oprostiti.

 

LAV

Pred vama je godina u kojem ce vam mnogo toga poci za rukom. Vi cete uspjeti da ostvarite jedan veliki poslovni san koji ce va  donijeti velike novce.

2021.godina ce biti uspjesna , jer vama ce sve polaziti za rukom 2021.godina je vasa godina srece.

 

DJEVICA

Godina koja dolazi sa sobom razne izazove donosi. Pred vama ce biti usponi, ali i padovi. Svemu cete se moci suprostaviti jer cete biti odlucni da se izborite za svoju srecu.

Na polju ljubavi dolazi do jednog posebnog poznanstva. Ljubav vaseg zivota ce biti pred vamai nova ljubav ce vam veliku srecu donijeti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2