DNEVNI HOROSKOP  za 31. DECEMBAR:  Bikovi,POMIRITE se sa tim da osoba koju  VOLITE ne   moze da   ZAVOLI  VAS!

DNEVNI HOROSKOP za 31. DECEMBAR: Bikovi,POMIRITE se sa tim da osoba koju VOLITE ne moze da ZAVOLI VAS!

30. prosinca 2020. 0 By Lala

OVAN

Jedn divan dan je pred vama. Jedno iznenađenje vas očekuje. Nešto što ste dugo želeli napoko će biti u vašim rukama. Vi niste osoba koja previše  voli iznenađenja, ali danas ćete biti srećni.  Neko je hteo da vam ulepša dan, a ko bi to mogao drugi biti, nego osoba vašeg života. Uživajte u ovom savršenom danu.

 

BIK

Vaša borba sa emocijama vam prosto neće dati mira. Mada će vam na poslovnom planu početi ići na bolje, u ljubavi nemate sreće. Osoba koju vi želite, ne želi vas iako ste vi  sve pokušali da osvojite njeno srce. Ponekad se moramo miriti sa sudbinom, i prihvatiti stvari onakve kakve su.

 

BLIZANCI

Ostavite svoj ponos u stranu i priznajte osobi do koje vam je stalo svoja osećanja. I grate na kartu da je zuavek izgubite, jer ne umete da kažete ono što mislite. Skupite hrabrosti  i recite joj koliko vam je stalo do nje. Bićete iznenađeni, jer i ona ima ista osećanja prema vama.

 

RAK

Vi ćete morati da pokažete veliki oprez, jer će vam neke osobe pokušati stvoriti ljubavne probleme. Ne slušajte njih, već porazgovarajte sa svojim partnerom. On će vam reći i stinu koju trebate da čujete. Manite se lošeg društva i ljudi koji vam ne žele ništa dobro. Vaš partner vas nikada nije lagao, pa tako neće ni ovaj put.

 

LAV

U poslednje vreme mnogo toga činite na svoju štetu. Ni sami ne znate šta želite, ali to nije razlog da svoju nervozu prenosite na ljude koji vas okružuju. Posebno vaš partner mnogo ispašta zbog vašeg čudnog ponašanja. Vi niste takva osoba, baš zbog toga mnogima ništa nije jasno kada ste vi u pitanju. Otvorite svoje srce i recite šta vas toliko muči.

 

DEVICA

Neće vam biti lako jer će vaš partner učiniti nešto, što će vam doneti veliku tugu. Njegove reči će vas mnogo povrediti, ali iza toga stoji nesigurnost vašeg partnera. On u poslednje vreme sve više sumnja da ga vi varate. Baš zbog te nesigurnosti mogo je nepravedan prema vama. Tražite jedan ontiman i otvoren razgovor sa voljenom osobom.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2