JARAC – LJUBAVNI   HOROSKOP  za 2021. godinu:   CAROBNA GODINA vas ocekuje – PAMTICETE  ove mesece do KRAJA ZIVOTA!

JARAC – LJUBAVNI HOROSKOP za 2021. godinu: CAROBNA GODINA vas ocekuje – PAMTICETE ove mesece do KRAJA ZIVOTA!

30. prosinca 2020. 0 By Lala

     Pred vama je 2021. godina. Nas   horoskop otkriva sta je ono sto vas ocekuje tokom   narednih 12. meseci na polju emocija…

 

AKO STE SLOBODNI:

Cinjenica je da silno zelite da   budete voljeni i da vam je ljubav preko potrebna. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da su jako male sanse da ce doci do toga    toliko brzo koliko se nadate.  Itekako cete u prvoj polovini  2021.  godine pronaci nekog sa kim cete pozeleti da    imate vise od  prijateljstva. Moramo da kazemo da su male sanse da ce ta osoba zeleti isto, ali ono sto je vrlo vazno da kazemo   jeste da morate biti jako strpljivi.   Jer, ljubav ce svakako doci u vas zivot, samo sto to nece biti toliko brzo koliko se u ovom  trenutku nadate.

Zato,      najbolje bi bilo da u prvim mesecima 2021. godine vise  vremena posvecujete poslu. Ovo bi zapravo mogla  biti  savrsena prilika da se ostvarite na  polju karijere. A ljubav  i to ona prava,   doci ce  u vas zivot tokom jeseni.

Necete  biti ni svesni a vec cete se naci u  zagrljaju te osobe. Naravno, sumnje nema da ce ta osoba pozeleti isto sto  i  vi i da bi to mogla biti jedna od onih ljubavi koje se   odnose na to da su za ceo  zivot.

Ovog puta samo moramo da vas upozorimo da je vise nego   potrebno da kada to dobijete, naucite to da cuvate. Ljubomora bi mogla da vam pokvari sve.    A nema sumnje da cete biti iskreno   srecni  i iskreno voljeni i da nemate razloga bas  nimalo da sumnjate u emocije voljene osobe.

Ceka vas carobna i predivna  zima. Mozda cete ovu godinu docekati sami i usamljeni ali su velike sanse da cete   2022. docekati   u bracnom odnosu.

Sa osobom koja vas voli  jednako jako kao vi nju…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2