LJUBAVNI HOROSKOP za   31.DECEMBAR:   PRAZNICNO RASPOLOZENJE je SAVRSENA PRILIKA   za LJUBAVNE ROMANSE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 31.DECEMBAR: PRAZNICNO RASPOLOZENJE je SAVRSENA PRILIKA za LJUBAVNE ROMANSE!

30. prosinca 2020. 0 By Lala

OVAN

Zauzeti:Zauzeti Ovnovi ce danas definitivno imati toliko posla da nece stici ni da pomisle na ljubav , a kamoli da na bilo koji nacin se posvete partneru ili da provode vreme sa njim , sve do kasnih vecernjih casova.

Slobodni:Ako ste pomislili da cete lako osvojiti jednu Lavicu , prevarili ste se. Moracete malo vise da se potrudite.

 

 

 

BIK

Zauzeti:Pocnite polako da pripremate teren i ispitujete voljenu osobu sta je to sto bi najvise volela da joj se desi ili da dobijr. Blizi joj se rodjendan i vi zelite da dobije ono sto najvise prizeljkuje.

Slobodni:Posvetite se danas sebi, imacete dosta prilika za flert tokom ove nedelje.

 

 

BLIZANCI

Zauzeti:Iskoristite danas dan koliko god butete mogli da ga provedete sa partnerom jer cete u narednih nekoliko odsustvovati od kuce abog poslovnog puta ili nekog seminara na koji cete morati da se odazovete.

Slobodni:U popodnevnim casovima mozete sresti bivsu ljubav koju niste videli jako jako dugo.

 

 

 

RAK

Zauzeti:Partner ima resenje za neke vase probleme, ali morate biti strpljivi da vam objasni na sta konkretno misli i da mu pruzite podrsku time sto cete verovati u taj plan koji je zaista dobar.

Slobodni:Verujte ima neceg u onoj uzrecicu :”Ko je jednom prevario, moze opet”. I zato kad sledeci put sretnete bivseg partnera pomislite na to.

 

 

 

LAV

Zauzeti:Pokusajte da se manje nervirate zbog stvari koje ne mozete da promenite. Budite uvereni da ce partner to sam korigovati kod sebe ali samo ukoliko ga vi motivisete sopstvenim primerom.Idite postepeno.

Slobodni:U prepodnevnim casovima, moze se desiti da posle jedna manje prijatne situacije negde na javnom mestu , sretnete osobu koja ce vas oduseviti.

 

 

 

DEVICA

Zauzeti:Ne planirajte nista dok ne dogovorite sa partnerom, jer verovatno ni vama nebi bilo prijatno kad bi on to vama uradio. Sedite i lepo popricajte i vidite sta je to sto ce vam oboma prijati.

Slobodni:Danas u toku dana mozete ocekivati poziv od osobe koju ste nedavno upoznali.

 

 

 

VAGA

Zauzeti:Nemojte partnera bespotrebno uznemiravati dok je na poslu. Morate malo biti samostalniji.Opustite se i nista se nece dogoditi za tih par sati koje sami provodite kod kuce.

Slobodni:U popodnevnim casovima mozete sresti osobu koju cete odmah pozvati na sastanak.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

SKORPIJA

Zauzeti:Partner Vam predlaze odlazak ne jednu destinaciju na   odmor ali i sami znate da za tu avantru nemate dovoljno novca i onda predlazete nesto drugo sto njemu ne odgovara. Budite uporni i na kraju ce biti kao sto ste vi osmislili.

Slobodni:Osoba koja vam se odpada vec jako dugo misli na vas ali vam to ne saopstava i prizeljkuje da vas vidi.

 

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2