INDIJSKA MAGIJA: KONJ kojeg  izaberes  odaje TAJNU o tome sta je  NAJLEPSE i NAJTEZE sto te ceka tokom 2021. godine!

INDIJSKA MAGIJA: KONJ kojeg izaberes odaje TAJNU o tome sta je NAJLEPSE i NAJTEZE sto te ceka tokom 2021. godine!

27. travnja 2021. 0 By Maja

KONJ BROJ 1

Ti si osoba koja se za svoju srecu bori kao malo ko drugi. Mnogi zivotni izazovi su iza tebe, ali ti nikada nisi zelio da popustis sudbini. Imas svoje jasne ciljeve i za te ciljeve se boris onako kako samo ti to znas.

Osoba si koja vjeruje u sebe i kada je najteze. Ne dozvoljavas  da se bilo ko petlja u tvoju srecu, jer ti kujes svoju sudbinu i niko drugi. U ovoj godini ce doci so velikih promjena u tvom zivotu.

Pocnimo sa onim sto ce ti najteze pasti, a to je jedna velika izdaja od strane voljene osobe.

Sredinom ove godine tebe ocekuje jedno veliko razocarenje, jer tvoja veza nece ici u pravcu kojem se nadas. Koliko god te pratilo razocarenje, toliko cete pratiti i velika sreca. Ta sreca se posebno odnosi na tvoj  poslovni zivot koji ce biti propracen velikom srecom.

Jedan novcani dobitak ce mnogo toga da promjeni, jer tebe ocekuju novci kakvim se nisi mogao nadati. Manje srece u ljubavi, ali zato velika sreca kada je novac u pitanju dolazi.

Usponi i padovi ce biti prisutni, ali ti ces na kraju uspjeti da izvices samo najbolje za sebe.

 

KONJ BROJ 2

Za tebe vazi pravilo da nikada neces odustati. Od svojih ciljeva i svojih namjera nikada ne dizes ruke, jer ti se za svoju srecu zelis izboriti. Pred tobom je godina u kojoj ce se mnogo toga lijepog desiti.

Ocekuju te velike promjene na poslovnom polju koje cete mnoog usreciti. Jedna nova poslovna ponuda tvoj zivot mijenja iz korijena. Problemi koji te trenutno prate kada je novac u pitanju sredinom godine nestaju.

Tebi ce poci za rukom da ostvaris jedan svoj veliki poslovni san . Velika poslovna sreca tebe ocekuje  kojoj si se tako dugo nadao.

Novcani dobici ce se redati jedan za drugim. Uspjeh je tebi zagarantovan. Na polju ljubavi nazalost dolazi do promjena koje cete mnogo rastuziti. Tvoji putevi sa voljenom osobo mce se u ovoj godini razici.

Mada se mnogo volite doci ce do jednog trenutka u kojem cete donijeti odluku da se razidjete. To ce ti najteze pasti, ali ti ces pokusati da se izboris za svoju ljubavnu srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2