BOGINJA LJUBAVI,USPEHA i SRECE:Izaberi onu koja te PRIVLACI NAJJACE i SPREMI se da CUJES NJENU MAGICNU PORUKU!

BOGINJA LJUBAVI,USPEHA i SRECE:Izaberi onu koja te PRIVLACI NAJJACE i SPREMI se da CUJES NJENU MAGICNU PORUKU!

8. siječnja 2024. 0 By Maja

BOGINJA BROJ 1

Privukla te je boginja uspjeha. I ti si osoba koja zeli uspjeh tako da nije velika slucajnost sto si izabrao bas ovu boginju. Slutis velikoj velikoj poslovnoj sreci, jer ti si osoba koja se vrijedno bori za svoje ciljeve.

Nikada ne odustajes, aoa cak ni kada je najteze. Ti si osoba koja je uporna  i koja ne dozvoljava da je bilo ko sputava u njenim namjerama. Poslovna sreca je tebi potrebna jer u zadnje vrijeme nije ti bial mnogo naklonjena.

Mada si cinio mnogo za svoj uspjeh sreca ti je okretala ledja kada ti je bila najpotrebnija. Ali, ti si jaka osoba koja nikada nece odustati bez obzira koliko tesko bilo.

Pred tobom je veliki poslovni uspjeh jer boginja uspjeha koju si izabrao sluti velikoj sreci, ali ti i salje poruku da nikada od svojih ciljeva ne smijes odustati. Predstoji ti period u kojem ti nece biti lako, ali ti moras da nastavis da se boris za svoj san.

Novcana sreca tebe ocekuje za koju ces se ti posteno potruditi. Boginja uspjeha nikada ne odustaje, isto tako ni ti ne smijes to da ucinis ukoliko zelis da se tvoj najveci san ostvari.

 

BOGINJA BROJ 2

Izabrao si boginju srece. Sreca i jeste nesto sto je tebi preko potrebno. Nije ti u zadnje vrijeme bilo lako, ali od svoje srece ti nikada nisi dizao ruke. Zelis srecu i za istu se i boris kao malo ko drugi.

Ti si osoba koja zna da se suprostavi sudbini i kada je najteze. Sreca za tebe nije samo u novcu, sreca je za  tebe mnogo toga. Na primjer sreca u tvom privatnom zivotu ti mnogo znaci, sreca u ljubavi i sreca tvoje porodice.

Za sve to se ti boris , jer ne zelis da zivis sa tugom. Izabrao si boginju srece i ona ima poruku za tebe koja bi mogla promjeniti mnogo.

Tvoja sreca ce tebi doci ali prije toga moras da se udaljis od laznih prijatelja koji stoje na putu izmedju tebe i tvoje srece. Ti si osoba koja zeli da vjeruje da je svaka osoba dobra, ali neke osobe koje te okruzuju ne misle ti dobro.

Poslovna sreca , ali i sreca u privatnom zivotu ce tebe pogledati u onom momentu kada shvatis ko ti ne misli dobro.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2