DNEVNI HOROSKOP za 8. JANUAR: Blizanci PLANIRAJU OBAVEZE,Lava ceka IZUZETAN DAN,Vodoliju ce neko UJESTI ZA DUSU!

DNEVNI HOROSKOP za 8. JANUAR: Blizanci PLANIRAJU OBAVEZE,Lava ceka IZUZETAN DAN,Vodoliju ce neko UJESTI ZA DUSU!

7. siječnja 2021. 0 By Lala

OVAN

Ni po cemu niste zasluzili za ono sto vam se desava, pa je vrijeme da vam bar ovaj dan bude lijep.

Naporno ste radili ovaj period pa konacno da se odmorite i odahnete dusom. Bicete zadovoljni i drustvom.

 

BIK

I  ako ste najsnazniji, snaga se utrosi u balansiranju izmedju kuce, posla i drugih obaveza. Osjecate se iscrpljeno, i duhom i tijelom. Ovaj dan cete odmoriti i puniti baterije za dalje.

 

BLIZANAC

Nema razlike u danima koje imate iza sebe, pa tako ni ovom danas. Sami sebi planirate obaveze, pa tako i odmor sami uzimate. To posteno zaradite i nikada niste zloupotrebili ni partnerovu zrtvu, ni kolege. Zato ste uspjesni, a danas je red da se uspjesima nazdravi.

 

RAK

 

Nista vas nece sprijeciti da danas otputujete tamo gdje ste odavno sebi zacrtali. Htjeli ste otici sami, kako bi sproveli i jedan nacin kontrole rada. Sumnjate u saradnika, sa pravom. Osujetice vam plan, i napraviti spletku takvu da cete imati dan kao crni petak.

 

LAV

Izuzetan dan pred vama koji ce obiljziti novo poglavlje u vasem zivotu. Znate o cemu se radi, samo cutite, jer se bojite malera. Nema vama sta poci naopako, kada radite ispravno i sebi i drugima.

Kazu da kako sijes, tako ces znjeti. A dobro sto vam se desava je samo nagrada.

 

DEVICA

Kao da ste , htjeli nekome napakostiti, pa vam se desava nesto lose. To je samo perioda koja dodje i prodje, jer ne moze sve ici kao po loju. Sve je to zivot,malo bure i oluje, malo sunce i vedri oblaci.

Tako i ovaj dan pred vama, malo mira, malo svadje. Sta mislite sa kime?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2