Bik saznaje GORKU ISTINU,Raka prati LJUBAVNA SRECA,a OVAJ ZODIJAK nece znazi STA ga JE ZADESILO!

Bik saznaje GORKU ISTINU,Raka prati LJUBAVNA SRECA,a OVAJ ZODIJAK nece znazi STA ga JE ZADESILO!

7. siječnja 2024. 0 By Maja

BIK

Mada ste vi bice koje se je uvijek borilo za svoju ljubavnu srecu, u zadnje vrijeme niste bili pravedni prema voljenoj osobi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Mnogo ste povrijedili osjecanja osobe koja vas najvise voli. Uvijek ste se borili za istinu, ali tu istinu ste voljnom bicu presutjeli.

Sta god da se je desavalo izmedju vas i voljene osobe, vi ste se zbog svojih postupaka mnogo pokajali. ali, vas partner vam ne zeli oprostiti i ona ce uskoro da donese jednu odluku koja ce vas mnogo rastuziti.

Vas partner ce uskoro donijeti odluku da vas napusti, jer preko desavanja iz proslosti prosto nece moci da predje.

Pred vame je raskid sa voljenom osobom koji ce vam jako tesko pasti. Vi cete morati da se suocite sa cinjenicom  da vas partner vise ne voli kao prije. Istina je da vam nece biti lako, ali vi cete pokusavati sve kako bi vratili ljubav u svoj zivot.

Mozda ako budete uporni i ako priznate svoje greske, mozda vam voljeno bice i oprosti. Tezak period je pred vama u kojem cete morati da budete jaki.

 

RAK

Pred vama je jedan period u kojem cete samo za ljubavnu srecu znati. Ali i sreca na polju ljubavi vas sigurno nece zaobici. Pred vama je jedan period u kojem ce vam sve polaziti za rukom. Vi cete imati veliku srecu, jer novcani dobici vas ocekuju, ali i velika ljubavna sreca.

Mnogo ste cinili kako bi bili sretni, ali ta sreca vam i nie bila mnogo naklonjena, posebno u zadnjem periodu nista vam nije islo onako kako ste zeljeli.

Vrijeme je da se sve okrene na bolje, jer vi cete samo za veliku srecu znatiu periodu koji je pred vama.

Novcani dobici vam stizu, ali i ostvarenje jedne vase velike zelje ce da postane stvarnost. Vi cete biti i vise nego sretni, jer sreca koja dolazi mnogo ce uvasem zivotu promjeniti na bolje. Dolaze vam dani velike ljubavne srece, i velikih novcanih dobtaka.

Pred vama je najsretniji period ikada do sada. Dolaze vam  dani u kojima ni sami necete moci vjerovati koliko srece imate.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2