Ovan u POSLOVNOJ DILEMI ,Blizanci se vracaju STAROJ LJUBAVI, a ovaj zodijak pronalazi LJUBAV svog ZIVOTA…

Ovan u POSLOVNOJ DILEMI ,Blizanci se vracaju STAROJ LJUBAVI, a ovaj zodijak pronalazi LJUBAV svog ZIVOTA…

4. siječnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Vi ste mnogo vrijedna osoba , ali i neko ko tacno zna sta zeli a sta ne. Vi kada sebi zacrtate cilj, od njega ne odustajete. Iza vas su razna desavanja na poslovnom polju koja vam nikako nosu isla u korist. Ipak, vi ste odlucni da se izborite  za svoju poslovnu srecu.

Pred vama je jedan period u kojem cete imati priliku da birate. Jedna nova poslovna ponuda ce biti pred vama, ali vi necete moci tek tako da se odlucite.

Bicete u velikoj dilemi, jer ponuda koja vam slijedi obecava mnogo, ali vi ste isto tako mnogo vezani i za svoje sadasnje radno mjesto.

Vjerna ste osoba na svim poljima vaseg zivota, i nece vam lako pasti da donesete tako vaznu odluku. Pred vama je ipak jedan period u kojem cete se morati odluciti za svoje dobro. Poslovna ponuda koja ce biti pred vama obecava velike  novce, i takvoj ponudi samo tesko da cete moci odoljeti.

Dilemu u kojoj cete se naci morat cete da rijesite na najbolji moguci nacin, jer od vase odluke zavisi vas poslovni zivot.

 

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji nikada ne prestaje da vjeruje u ljubav. Osoba ste koja je vjerna i koja nikada nece izdati osobu koju voli. Iza vas je jedan raskid koji vam je slomio srce, ali vi tu ljubav nikada niste zaboravili.

Bivsu ljubav niko nije mogao da zamijeni, ali vi ste pokusavali da zaboravite osobu koju ste mnogo voljeli. Mada je vas raskid jednim dijelom vas krivica, morate da znate da vas bivsa ljubav ipak nikada preboljela nije.

U periodu koji je pred vama dolazi do susreta koji ce vam dokazati da prava ljubav postoji.

Vi cete sresti svoju bivsu ljubav i primjetit cete da se vasa osjecanja nisu promjenila. U periodu koji je pred vama vi se vracate bivsoj ljubavi koju nikada niste prestali da volite. Pred vama je jedan novi pocetak koji ce vas mnogo usreciti.

Dolaze vam ponovo dani velike ljubavne srece u kojoj cete vi iskreno uzivati. Bivsa ljubav zaborava nema, i vi cete biti i vise nego sretni sa bivsom ljubavi u jednom novom pocetku.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2