Bik u narednim danima SAZNAJE BOLNU ISTINU, Rak u LJUBAVNOJ SRECI a ovaj zodijak dobiva VELIKI POSLOVNU SANSU…

Bik u narednim danima SAZNAJE BOLNU ISTINU, Rak u LJUBAVNOJ SRECI a ovaj zodijak dobiva VELIKI POSLOVNU SANSU…

23. siječnja 2024. 0 By Maja

BIK

Nema sumnje u to da ste vi osoba koja se iskreno bori za svoju ljubavnu srecu. Uvijek ste se zauzimali za ljubav mada vas je ona znala razocarati. Osoba ste koja zivi za ljubav i koja se iste nikada nec odreci.

Vase srce je veliko, vasa osjecanja uvijek iskena. Kolik go razocarenja iza vas bilo , vi nikada niste zeljeli da pomislite da vam ljubavna sreca nije sudjena. Vjeran ste partner koji mnogo cini za voljenu osobu.

Nazalost upravo ce vas voljena osoba u narednim danima kostati mnogo boli.

Pred vama je jedno saznanje koje ce vam slomiti srce. Vi vec duze vrijeme imate sumnje da nesto nije kao uvijek, ali voljenoj osobi do sada niste nista rekli. Vi cete u danima koji su pred vama morati da se suocite sa istinom da vam voljeno bice nije uvijek govorilo samo istinu.

U danima koji su pred vama vi cete saznati da vam je partner mnogo toga krio. Nece vam biti lako, ali vi cete isto tako i da donesete jednu odluku koja ce vas zivot zauvijek promjeniti. Dolaze vam dani u kojima cete se morati suociti sa velikom boli.

 

RAK

Za vas je uvijek vazilo da ste bice koje svoje emocije ne umije da krije. Mnogo ste emotivni kada je ljubav u pitanju i za srecu voljene osobe cinite sve.

Vasa ljubav je velika i iskrena. U danima koji su pred vama vi cete samo za ljubavnu srecu znati. Vama ce voljena osoba dokazati koliko joj znacite, jer predivan dogadjaj je pred vama.

Vas partner vrlo dobro zan da cijeni sve sto cinite, jer vi ste njemu veliki oslonac u zivotu.

Pred vama je jedan period u kojem cete sa voljenim bicem samo uzivati. Dolaze vam najsretniji dani ikada, jer pred vama je sreca kakvu niste mogli ni zamisliti. Vasa ljubav i podrska voljenom bicu mnogo znace i ono sto je pred vama mnogo ce vas oduseviti.

Vama ce voljena osoba da ostvari jedan veliki san. Predivni dani su pred vama u kojem cete biti samo sretni. Niko i nista nece moci da narusi vasu srecu koju ste vi iskreno zasluzili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2