Izaberi BUBAMARU i saznaj u KOJEM PRAVCU ce te ZIVOT u ovoj godini ODVESTI?!-Jedna je znak da te ocekuje DALEK PUT!

Izaberi BUBAMARU i saznaj u KOJEM PRAVCU ce te ZIVOT u ovoj godini ODVESTI?!-Jedna je znak da te ocekuje DALEK PUT!

24. svibnja 2021. 0 By Maja

BUBAMARA BROJ 1

Ti si osoba koja se mnogo bori za svoju srecu. Posebno poslovna sreca je tebi i vise nego potrebna. U zadnje vrijeme ti nije islo onako kako si ocekivao, ali za svoju srecu se uvijek boris.

Mnogo truda ulazes u sve sto ti je bitno, i naravno da se nadas da ce ti tvoj trud donijeti ocekivanu zaradu. Ne moze se reci da ti je sreca uvijek naklonjena, mada ti zaista mnogo cinis kako bi ti krenulo na bolje. Veliki si radnik koji pokusava da pronadje poslovnu srecu, ali ona tebi nije sudjena tu gdje si sada.

Tebi je poslovna sreca sudjena u daljini. Mada ti to sada zvuci kao nemoguce, ti ces u ovoj godini da dobijes jednu ponudu kojoj neces moci odoljeti.

Bubamara koju si izabrao nagovjestava da tebe dalek put ocekuje, ali i velika poslovna sreca koja ce ti donijeti velike novce. Mnoge promjene tebe ocekuju u ovoj godini, ali i pravo malo bogatstvo ces uspjeti ostvariti.

Tvoje zelje ce postati stvarnost, jer ti ces zahvaljujuci novom poslu moci da rijesis mnoge probleme koji te trenutno prate. Pred tobom jesu promjene , ali i velika sreca kakvoj se nikada nisi nadao.

 

BUBAMARA BROJ 2

Ti si osoba koja je naucila da se za ono sto joj je bitno mora boriti. Naravno da sodju dani u kojima ti nije lako, ali ti nikada ne odustajes.

Iza tebe su neka desavanja koja ti nisu veliku srecu donijela, al iti pokusavas sve kako bi ta sreca do tebe stigla. Zivot te nije nikada mazio, ali ti veliki borac koji nikada ne odustaje.

Bubamara koju si izabrao sluti velikim promjenama koje ce tvoj zivot okrenuti u boljem pravcu.

Pred tobom su poslovne promjene , ali i promjene na polju ljubavi. Tvoj zivot se okrece u jednom boljem pravcu i ti ces u ovoj godini postici mnogo vise nego sto si to zamisljao.

Bubamara donosi srecu, i sigurno je da ce tebe velika sreca u ovoj godini pogledati. Mada ce se mnogo toga promjeniti, ti ces biti i vise nego zadovoljan sa tim promjenama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2