Lav u  LJUBAVNOJ SRECI, Vaga napokon DOBIJA VESTI koje ce joj promjeniti zivot, a  BLAGO OSOBAMA koje su rodjene u znaku Jarca!

Lav u LJUBAVNOJ SRECI, Vaga napokon DOBIJA VESTI koje ce joj promjeniti zivot, a BLAGO OSOBAMA koje su rodjene u znaku Jarca!

15. siječnja 2023. 0 By Lala

LAV

Mnogo ste patili  u proslosti.

No, moramo da kazemo da to nije samo  zbog  toga sto vam karma nije bila naklonjena…  Vec sto je stvar u tome sto ste i vi napravili niz pogresnih izbora.

Ali,sada imate kraj sebe nekog ko je bez imalo sumnje vredan pomena.

 

Rec je o osobi  koja je nedavno usla   u vas zivot jer ono sto moramo da kazemo    jeste da  joj je iskreno do vas stalo.

Vazno je da kazemo da vam se sada smesi ljubavna sreca …  I da ste vi sada  bez imalo sumnje  kraj osobe koja je    na mnogo toga spremna zbog vas.

Dakle prepustite se i uzivajte u svemu sto sledi jer nema nimalo sumnje da ste vi zasluzili da vam se napokon dese neke lepe stvari.

Cuvajte osobu koju imate i dajte sve od sebe da ta osoba ostane u vasem  zivotu.

Jer nema nimalo sumnje da je ta osoba iskrena prema vama i   da  imate u svom zivotu napokon nekog   ko je pun emocija i razumevanja prema vama…

 

Uzivajte u tome jer nema nimalo sumnje da su pred vama dani za iskrenu ljubav.

Jako je vazno da kazemo da ovo nikako     nije pravo  vreme  kada  treba da budete ponosni jer  time necete dobiti nista…  Niti da mislite na svoj ponos niti da vam ego   bude naglasen. Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da treba  da  zaboravite na razum i slusate glas svog srca….

 

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da vam se smese neki lepi dani.

Vrlo uskoro cete dobiti vest koja ce promeniti vas   zivot iz korena.

No,moramo da   kazemo da je to  ono sto   upravo  zelite najvise na svetu…

Moguce je da cete   u narednim danima saznati vest koju ste toliko dugo cekali i kojoj ste se toliko  mnogo nadali da vam je delovalo da prosto nikada necete dobiti ono do cega vam je najvise stalo.

Ali, ne brinite, nema nimalo sumnje da ste vi to zasluzili i da sada samo treba da se prepustite i   uzivate u najlepsim danima koji su pred vama.. Bez imalo sumnje.

 

No, ono sto je vazno da kazemo jeste da  je ljubav ono sto vam nedostaje.   Da cete dobiti ono sto vase srce   zeli. Zivot je samo jedan…. Vama dolaze najlepsi dani.Cnjenica je da  samo  treba da se  prepustite…

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2