IZABERI  CIGANSKU  LJUBAVNU KARTU i saznaces  SVE   o EMOTIVNIM ODNOSIMA koji ti  slede!

IZABERI CIGANSKU LJUBAVNU KARTU i saznaces SVE o EMOTIVNIM ODNOSIMA koji ti slede!

13. travnja 2022. 0 By Lala

AKO SI  IZABRAO CIGANSKU KARTU BROJ JEDAN:

Velike su sanse da ce u toku narednih nekoliko dana jedna osoba iz vase proslosti pokusati da vas ponovo osvoji.

Naravno da je odluka na vama ali moramo da kazemo da nema  sumnje da je ta osoba  spremna na sve kako  bi vam povratila poverenje koje ste  u nju izgubili.

Ono sto je vazno da kazemo jeste da  ne treba nikome ko vas  je vec jednom povredio date   jos jednu sansu. Bar ne odmah,  pre nego se uverite da je toj osobi iskreno stalo te da se  iskreno kaje sto vas je povredio.

Daleko od toga da se   ljudi ne menjaju. Menjaju se svakako, ali moramo da kazemo da je  potrebno mnogo vremena ali pre svega   jaka i cvrsta volja kao i zelja za promenom. Ono sto je   vazno da dodamo  jeste da nema  nimalo  sumnje da je potrebno   da slusate svoje srce ali ne i onda kada vam je  jasno da je to najveca greska koju  mozete da napravite…

AKO SI  IZABRAO CIGANSKU KARTU BROJ DVA:

Dolazi vreme srece. Vreme tokom kojeg ce doci do najlepsih  stvari u vasem  zivotu ali pre svega kada je   ljubav u pitanju. Ono sto je iskreno vazno  za vas jeste da shvatite da ste osoba koja  itekako ima prava da slusa svoje srce  i da je to  ono sto vam je zapravo   najpotrebnije.

Ova karta je znak da ce doci do susreta  sa osobom koja vam je mozda cak i sudjena i to je ono sto je najlepse i najvaznije od svega.

Mnogo ste zbog ljubavi patili ali moramo da kazemo      da   konacno dolazi  vreme za vasu iskrenu srecu.    I treba da se opustite i da   uzivate u svemu onome sto sledi.

No, ono sto moramo da dodamo jeste da   treba u narednim danima da se posvetite sebi.

Mnogo ste mislili na druge ali je stvar u tome da treba da konacno sebe stavite na prvo mesto i da   pokusate da ucinite nesto lepo i korisno  za sebe.

Ako ste sada  u vezi moguce je da ce doci do     manjih rasprava na polju  emocija… No, to ne znaci da ce doci do raskida, samo da oboje  treba da se posvetite vasem odnosu. Da oboje  pristanete na neke kompromise.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2