LJUBAVNI  HOROSKOP za  15.JANUAR: LJUBOMORA bi DANAS mogla da  UNISTI jednu  PREDIVNU VEZU!

LJUBAVNI HOROSKOP za 15.JANUAR: LJUBOMORA bi DANAS mogla da UNISTI jednu PREDIVNU VEZU!

14. siječnja 2021. 0 By Lala

OVAN

Ovih dana vam  bas u ljubavi ne ide  kako zelite.Imajte to na umu i pre nego sto od voljene osobe  budete zahtevali nesto. Prvo se zapitajte jeste  li u stanju da vi njoj pruzite to isto. Kompromis mora da postoji.

BIK

Da bi vam u ljubavi procvetale ruze,moracete da   obratite vise paznje na ponasanje voljene osobe. Nekome je jako stalo do vas,ali je vas najveci problem sto ne obracate paznju na one koje vas vole   dok onima koji nisu nicega vredni dajete bas sve.

BLIZANCI

Ljubav bi ovih dana mogla biti veliki problem koji ce itekako uticati na vase raspolozenje. Ako ste u vezi  te ako dodje do svadje izmedju vas i vama drage osobe onda imajte na umu da takva losa situacija ne sme da utice na vas odnos sa drugim ljudima.

RAK

Probajte da tokom narednih nekoliko dana vise mislite o emocijama nego o poslu i slicnim stvarima. Znate sta je ono sto zelite,ali je vas najveci problem sto dozvoljavate da na vase raspolozenje uticu svi faktori tako da ste voljenu osobu iskreno zapostavili.

 

LAV

Moglo bi se reci da u vasem srcu sada postoji niz  sumnji povodom emocija osobe do koje vam je stalo. Nema razloga za tim,jer je prava istina da ste vi iskreno voljeni –  i da  treba da u tome uzivate  i da to bude  ono  jedino o cemu mislite.

DEVICA

Nece nista  biti lako niti jednostavno kako se vama cini i kako vama deluje  ali je realnost da bi ste trebali malo vise  da obratite paznju na emocije voljene osobe. Iskreno joj je stalo do vas,i shodno tome – nemojte misliti ni o cemu drugom osim o tome da nju usrecite.

VAGA

Ono sto je najveca istina jeste da  vi ovih dana     ne znate sta zelite niti sta osecate. Morate da ocistite emotivni haos u svojoj glavi ali i u svom srcu jer je to jedini nacin da  nikome ne date laznu nadu  i da na kraju niko ne bude povredjen.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2