KAKVA si ZENA-ZAVODNICA, SMERNA ili ZENA OD KARIJERE?CIPELE koje bi NAJRADIJE NOSILA su ODRAZ TVOJE LICNOSTI!

KAKVA si ZENA-ZAVODNICA, SMERNA ili ZENA OD KARIJERE?CIPELE koje bi NAJRADIJE NOSILA su ODRAZ TVOJE LICNOSTI!

6. veljače 2024. 0 By Lala

AKO  BI NAJRADIJE NOSILA CIPELE BROJ JEDAN…

 

Ti si zena koja    zna da je zivot  blago  koje  treba cuvati.

Nastojis na svaki nacin da    uzivas u onome sto imas ali moramo da kazemo da si   zena kojoj  nikad nije   mnogo  potrebno za srecu.Ono sto je cinjenica jeste   da  ti nikada  nisi    jurila muskarce niti ikada imas nameru to da cinis. Ono sto je vazno kada je tvoja licnost   u pitanju   jeste da     si neko kome je  malo potrebno  za srecu. Ponosna si na sebe zbog toga.

Ti si  zena koja nikada nije u centru paznje i   zena koja ni u kom slucaju  ne zeli da  privlaci istu.

Ti nisi zavodnica niti zena koja   tek tako menja partnere. Onda kada pronadjes jednog koji  ti odgovara     ti ces sve da ucinis da ga zadrzis i usrecis ali moramo da kazemo da  isto ocekujes i od njega.

Vazno je da dodamo da si osoba koja je pre svega dobar covek i koja nikada i nikome nece nauditi. Cak i ako tebe povrede  ti ces nastojati da  krenes dalje i da oprostis  jer nikako nisi zena koja se bilo kome sveti…

AKO  BI NAJRADIJE NOSILA CIPELE BROJ  DVA:

Ti si zavodnica i svesna si toga.

Svesna si svoje lepote i toga da te muskarci zele u svojoj blizini.  Nema nimalo sumnje da umes da uzivas u svemu tome na pravi nacin i da si zena koja je svesna  svoje lepote i toga koliko si pozeljna.

Ne mora da znaci da si zena koja menja partnere jer    za tebe je jedan muskarac svetinja ukoliko on ume da ti pruzi sve  ono sto zelis.

Ali moramo da kazemo da ti nikada  ne ostajes u odnosu u kome nisi srecna.

Radije ces promeniti ko zna koliko osoba nego ostati u jednom  u kome nemas sve ono sto ti je potrebno i sto kao zena zasluzujes.

Zena si koju bi mnogi  pozeleli kraj sebe ali si svesna toga i umes to da iskoristis u nekim  momentima…

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2