HOROSKOP LJUBAVNIH PROMENA-ovi zodijaci ce PRONACI NOVU LJUBAV i time SADASNJEM PARTNERU SLOMITI SRCE!

HOROSKOP LJUBAVNIH PROMENA-ovi zodijaci ce PRONACI NOVU LJUBAV i time SADASNJEM PARTNERU SLOMITI SRCE!

29. svibnja 2023. 0 By Maja

Ljubavna sreca je pred ovim zodijacima, ali njihova sreca ce sadasnju ljubav kostati mnogo boli.

BIK

Nema sumnje u to da ste vi bice koje voli cijelim srcem. Emotivni ste kada je voljena osoba u pitanju, i nikada necete dozvoliti da vasa sreca zavisi od drugih. Nikome ne dozoljavate da se petlja u vasu ljubavnu srecu, jer vi jedino upravljate svojim zivotom. Ljubav je nesto za sto ste se vi uvijek znali boriti.

Osoba ste kojoj je ljubavna sreca uvijek bila na prvom mjestu  i koja se nikada nije prestala boriti za istu.

Kada je ljubav u pitanju vi ste vjerni, ali uskoro slijede velike promjene u vasem zivotu. Vi cete naime upoznat osobu koja ce vas oduseviti, i kojoj necete moci odoljeti.

Pred vama je ljubavna sreca sa jednom osobom u koju cete se zaljubiti na prvi pogled. Mada ste vjerni , ovaj put partneru necete odmah reci istinu.

U vasoj vezi je uvijek vladala iskrenost, ali od svojih osjecanja  necete moci pobjeci, i na kraju cete vasem partneru priznati sve. Vi cete se zaljubiti u jednu osobu koja ce sa vama imati samo iskrene namjere, ali vasa sadasnja veza naravno nece moci opstati.

Vi cete vasem sadasnjem partneru slomiti srce, jer njegova ljubav prema vama je ogromna. Ipak, protiv svojih osjecanja necete moci i vi cete reci istinu koja ce za vasu sadasnju ljubav biti bolna.

Vi cete zeljeti jedan novi pocetak sa novom ljubavi, ali vasa sadasnji partner ce se samo lose moci sa tom cinjenicom pomiriti. Pred vama su velike promjene koje ce vama donijeti veliku ljubav , ali vasem sadasnjem partneru samo bl i suze.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2