IZABERI MUDRU SOVU i saznaces PORUKU ZA SVOJU BUDUCNOST-ovo je NAJTACNIJA ZIVOTNA PROGNOZA!

IZABERI MUDRU SOVU i saznaces PORUKU ZA SVOJU BUDUCNOST-ovo je NAJTACNIJA ZIVOTNA PROGNOZA!

23. siječnja 2024. 0 By Lala

AKO SI   IZABRAO  MUDRU SOVU BROJ JEDAN:

Moramo da kazemo da nema sumnje da ti se smese dani za radost. Dakle   itekako ces u periodu koji nam sledi  uzivati i biti pre svega spreman da se posvetis  osobama koje volis. Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da je neophodno da slusas glas svog srca jer ce ono umeti da te odvede na put srece na kojem itekako i zasluzujes da  budes.

Ono sto moramo da kazemo jeste da  su pred tobom dani za iskrenu ljubav i za cistu emociju bas kao sto si i zasluzio.

Takodje, moramo da kazemo da je vrlo vazno da    naucis da razlikujes dobre ljude od onih koji su losi. Pre svega  zato sto si osoba koja je iskrena i divna pa mislis da su svi takvi a to nazalost nije  slucaj.

Moglo bi doci do toga da te najvise povrede oni od kojih se najmanje nadas i od kojih to najmanje ocekujes…

AKO SI   IZABRAO  MUDRU SOVU BROJ  DVA:

Moramo da kazemo da je neophodno da u  buducnosti slusas glas svog razuma. Ti si osoba koja ume da voli iskreno i cini se da je ljubav ono sto ti je najdraze ali i ono sto te najskuplje kosta u celom tvom  zivotu

Moramo da   kazemo da je neophodno da u danima koji nam slede vise razmisljas o tome sta  kaze razum i da se vodis njime.. To je ono sto je najbolje od svega  jer ces jedino tako izbeci neka silna razocarenja koja te cekaju.

Trebalo bi da naucis da se prema ljudima ponasas isto onako kako se oni ponasaju prema tebi. Ako  ti se neko nadje i pomogne ti,nauci da uzvratis istom merom… Ali ako vec shvatis da cinis sve za ljude koji nisu vredni nicega onda budi dovoljno  hrabar da takve ljude precrtas za sva vremena.

Ono sto je takodje jako vazno da kazemo jeste da ti je sudjen veliki uspeh i da si osoba koja bi tokom zivota    mogla da ostvari  znacajne rezultate.

Cinjenica  je da ces imati    sansu da    postanes jako uspesan u onome sto radis. Samim tim i mnogo bogat.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2