IZABERI SILUETU LJUBAVNOG PARA i saznaj da li si na PRAVOM PUTU  ka LJUBAVNOJ SRECI…

IZABERI SILUETU LJUBAVNOG PARA i saznaj da li si na PRAVOM PUTU ka LJUBAVNOJ SRECI…

20. veljače 2024. 0 By Maja

SILUETA BROJ 1

Ova silueta o tebi govori mnogo. Osoba si koja je jako emotivna kada je ljubav u pitanju i koja se svoje srece nikada nece odreci. Ljubav tebi znaci mnogo , ali ti isto tako mnogo cinis kako bi sreca krocila u tvoj zivot.

Neko si ko zna da se mora boriti i da sreca cesto ne dolazi sama. Tvoj ljubavni zivot nije uvijek bio bajka, ali ti si se za svoju srecu izborio. U ljubav osobe sa kojom si trenutno u vezi si ponekad imao sumnje, ali te sumnje nisu bile opravdane. Mucila te je nesigurnost, ali ljubav je tebi sudjena, jer ti si veoma voljena osoba.

Ti si na pravom putu ka ljubavnoj sreci, jer sa osobom sa kojom si sada ti ces i u buducnosti samo za veliku srecu znati.

Pred tobom je ljubav , jer ti si mnogo voljena osoba i neko ko je osobi sa kojom si zajedno sve u zivotu. Tebe ocekuje jedna predivna sretna buducnost sa osobom sa kojom si sada. Mada su vasu vezu do sada pratili neki problemi, to u buducnosti nece biti tako.

Tebi je velika sreca sudjena sa osobom koj tebe voli najvise na svijetu. Istina je da tvoj partner ima ponekad cudan nacin da ti dokaze svoju ljubav, ali ta ljubav je iskrena i postena.

 

SILUETA BROJ 2

Nije ti uviejk sreca u ljubavi bila naklonjena, ali ti nikada nisi prestao da vjerujes u svoju ljubavnu sretnu sudbinu. Osoba si koja je uprkos svakom razocarenju znala da prkosi , jer ti nikada neces dozvoliti da tuga vlada u tvom zivotu .

Iza tebe mozda jesu razocarenja, ali pred tobom je ljubavna sreca kakvoj se ni sam nisi mogao nadati. Velike promjene tebe ocekuju jer ti si na pravom putu ka ljubavnoj sreci.

Pred tobom je naime susret koji ce cijeli tvoj zivot promjeniti iz korijena. Sredinom narednog mjeseca ti upoznajes svoju veliku ljubav.

Ti upznajes osobu koja je tebi uvijek bila sudjena. Pred tobom su velike promjene, ali i velika sreca. Sa osobom koju ces uskoro upoznati ti ces do kraja godine da uplovis u bracnu luku.

Pred tobom je sreca kakvoj se nisi mogao nadati, jer ljubav koja ce tebe stici nadmasit ce sva tvoja ocekivanja. Velika ljubavna sreca tebe ocekuje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2