Ovan se suocava sa BOLNOM ISTINOM, Vaga NE MOZE da  ZABORAVI BIVSU LJUBAV, a  OVAJ  zodijak je SPREMAN NA SVE zarad POSLOVNE SRECE!

Ovan se suocava sa BOLNOM ISTINOM, Vaga NE MOZE da ZABORAVI BIVSU LJUBAV, a OVAJ zodijak je SPREMAN NA SVE zarad POSLOVNE SRECE!

18. siječnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Vi ste zodijak koji je poznat po tome da nikada nije zelio da sakrije svoje iskrene emocije. Kada je ljubav u pitanju , sa vasim iskrenim srcem se nikada nicije nije moglo porediti. Za ljubav zivite i za svoju ljubavnu srecu cinite sve.

Mozda ponekad previse pokazujete svoja osjecanja, sto pogresnu osobu na vasoj strani moze dovesti do toga da ta ista osjecanja pocne iskoristavati. Ono sto se za vas mora reci je da vi iskreno volite, ali i da znate da budete oprezni.

Ipak, u narednom periodu vas ocekuju velike promjene koje vam nikako nece ici u korist.

Pred vama je jedno veliko razocarenje, jer ce osoba sa kojom ste trenutno u vezi da napravi jedan potez koji ce vam slomiti srce. Vi cete naime saznati bolnu istinu koja ce vas toliko razocarati da cete vasem partneru odmah okrenuti ledja.

Vi cete saznati da vam osoba koju ludo volite ne govori istinu i da vi niste jedina ljubav u njenom zivotu. Pred vama je period u kojem cete se morati suociti sa velikom tugom.

 

VAGA

Vi ste zodijak koji kada voli, voli za cijeli zivot. Osoba ste koja za ljubav cini sve, ali i koja postovanje i ljubav ocekuje zauzvrat. Iza vas je jedno veliko razocarenje, jer osoboa koju ste voljeli vise od bilo koga nije vise dio vaseg zivota.

To ipak nikada nije znacilo da nije dio vaseg srca, jer vi svoju bivsu ljubav nikada niste mogli zaboraviti.

Ljubav koja je postojala izmedju vas i bivseg partnera je bila velika, ali sudbina je imala druge planove i vase puteve je razdvojila.

Vase srce je ostalo slomljeno jer bivsu srecu nikada niste zaboravili. Ono sto je istina je da ni vas bivsi partner nikada nije zaboravio vas. Osoba ste koju vasa bivsa ljubav voli najvise na svijetu.

Vi nikada niste zaboravili svoju bivsu srecu,i sanse su velike da ce se vasi putevi u narednom periodu ponovo spojiti. Pred vama je sreca sa bivsom ljubavi koju ovaj put niko i nista nece moci narusiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2