UDARI SUDBINE, KARMA,     RASKIDI i  PROMENE:   Dolazi NAJZANIMLJIVIJI  PERIOD u PRVOM DELU 2021. godine!

UDARI SUDBINE, KARMA, RASKIDI i PROMENE: Dolazi NAJZANIMLJIVIJI PERIOD u PRVOM DELU 2021. godine!

16. siječnja 2021. 0 By Lala

BLIZANCI

Vi ste osoba koja je mnogo patila i koja je prosla kroz mnogo toga.

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ste patili kao niko ranije i da vam je sada    dusa ranjiva.. Te shodno tome nije ni cudo sto nikome ne verujete ali  na vasu veliku srecu,sve ce to da se promeni.

Ono sto je vrlo vazno da  kazemo jeste da nema nimalo sumnje da vam sledi period tokom kojeg cete shvatiti da je vredelo proci kroz sve to… Jer posle svake kise dodje Sunce,a   u vasem  zivotu pocinje najlepsi period do sada.

Period tokom kojeg cete uzivati i biti srecniji nego ikada.

Pre svega cete se uveriti da je  nekome iz vase blizine  jako stalo do vas i  vi  bez imalo sumnje treba toj osobi da date sansu.

Ona ce vam dokazati koliko je lepo   kada vas neko voli…  Ali i da je vredelo imati pogresne izbore   sada kada  u svom      zviotu   imate  nekog ko  ce vam pruziti svu  srecu i ljubav na dlanu…

 

      VODOLIJA

Vi ste u svojoj proslosti nekoga mnogo povredili i nema nimalo sumnje da cete zbog svega toga silno patiti.

Jer ma koliko da vam to tesko padalo,doslo je vreme da se karma vrati i da  budete kaznjeni za ono sto ste uradili.

Dali ste laznu   nadu nekome i slomili ste  jednoj osobi  srce  i sada cete i sami videti  kako je to  kada krene period tokom kojeg ce vam biti vraceno  na isti nacin.

Karma je  ono sto niko od nas ne moze da izbegne. Ali, vrlo  je vazno da kazemo  da vam ne ostaje nista drugo… Osim da budete   hrabri  i da kroz sve to prodjete sami… Nista ne mozete promeniti a cinjenica  je da ste sami krivi…  I sada je doslo  vreme da        vam zivot naplati za vase  grehove.    Naravno da vam ovo nece lako pasti…  Ali samo vam ostaje da se pomirite sa sudbinom jer sada nista ne mozete da promeniti..

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2