IZABERI MAGICNI KVADRAT i saznaj hoce li se TVOJA NAJVECA ZELJA OSTVARITI do LETA!

IZABERI MAGICNI KVADRAT i saznaj hoce li se TVOJA NAJVECA ZELJA OSTVARITI do LETA!

30. ožujka 2021. 0 By Maja

KVADRAT BROJ 1

Ti si osoba koja nikada nije zeljela mnogo. Za ono malo sto si htuo ti si se borio kao niko srugi. Veliki si radnik koji nastoji da svaku svoju zelju sam sebi ispuni.

Naravno da to nije uvijek lako, jer ni tvoj zivot nije bajka, i naravno da cesto imas precih  stvari. Zivot nije uvijek bio postemn prema tebi, ali ti se na svoj zivot nikada nisi zalio.Osoba si koja vjeruje da je  svakome u zivptu sudjeno nesto dobro, jer ti si pored svega i veliki optimista.

Osoba si koja se uvijek nada samo dobrom i kada to tako ne izgleda. Tvoje zelje su skromne i nikada nisi ocekivao mnogo od zivota. Ipak ti si sretna osoba jer ne umijes da se nosis sa tugom.

Tuga u tvom zivotu nema sta da trazi, jer ti zelis samo srecu i nista vise. Jedna zelja koju ti imas  ti jako blizu srca i ona tebo mnogo znaci mada je nisi uspio sebi ostvariti. Do pocetka ljeta tebi ce ta zelja da se ostvari, i niko sretniji od tebe nece biti.

Velika sreca tebe ocekuje koja ce ti ostvariri veliku zelju i samim tim cijeli tvoj zivot okrenuti u boljem pravcu. Ti ces biti najsretniji covjek na svijetu.

 

KVADRAT BROJ 2

Za zelje koje imas ti se nastojis izboriti. Ponisna si osoba koja i nije naucila da joj zivot bilo sta poklanja. Iza tebe su neka desavanja koaj ti nisu lako pala, ali ti si odlucio da se boris za svoju srecu. Pred tobom su neka desavanja sa kojima ces se jos u zivotu morati suociti, ali ti si naucio da prkosis sudbini. Jedna velika zelja tebe prati cijeli tvoj zivot.

Ta zelja se do sada nije ostvarila, ali ti nikada nisi sumnjao da jednog dana hoce. Veliki si optimista koji vjeruje u svoju srecu, mada ti ona nije uvijek bila najbolji prijatelj.

Do pocetka ljeta jedna najveca zelja koju uz sebe nosis cijeli svoj zivot ce da se ostvari. Sa  ostvarenjem te zelje mnogo toga se u tvom zivotu mijenja, ali i velika srec dolazi koja te nece napustiti. Tvoja zelja ce se ostvariti i ti ces biti sretan covjek koji ce znati da uziva u onome sto mu zivot donosi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2