IZABERI PISMO i SAZNACES ISTINU o tvojoj LJUBAVI – da li si SRCE dao POGRESNOJ OSOBI?!

IZABERI PISMO i SAZNACES ISTINU o tvojoj LJUBAVI – da li si SRCE dao POGRESNOJ OSOBI?!

20. siječnja 2022. 0 By Lala

AKO SI  IZABRAO PISMO BROJ JEDAN:

Cinjenica je da si  osoba koja ume da voli i koja je kao   stvorena za ljubav.

Retko ko ume da se preda kao ti ali moramo da kazemo da je stvar u tome sto si do sada imao tu nesrecu da zavolis osobu koja ne moze da ti   uzvrati istom merom.

No, ne brini, iako ti sada deluje da ti nikada nece krenuti na polju emocija znaj da ce to sasvim sigurno da se desi i da ti je sudjeno da budes srecan i voljen.

Ono sto moramo da kazemo jeste da   ni u kom slucaju ne smes da  nekome dajes laznu nadu jer je moguice da pri tome nekome slomis srce.

Razmisli o svemu sto cinis i imaj strpljenja. Mozda ti sada deluje da ces vecito da patis ali nisi u pravu jer najlepsi dani u tvom zivotu dolaze.. Brze nego sto mislis ali   veruj nam na rec kada kazemo da je samo bitno da verujes u bolje.

Nije ti sudjeno da budes sam i razocaran vec samo da sacekas neko vreme pre nego ti se desi sreca…

AKO SI  IZABRAO PISMO BROJ DVA:

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da cete ovih dana  shvatiti da je nekome iz vase blizine mnogo stalo do vas.

Vi ste osoba koja je istrajna  i  nema nimalo sumnje da vam slede dani tokom kojih ce vam poci za rukom da  konacno osvojite srce osobe do koje vam je sada stalo.

Moramo da kazemo da je vise nego  izvesno da vam se smese   trenuci tokom kojih cete pronaci svoju iskrenu srecu i tokom kojih cete i dobiti ono sto vase srce zeli.

Sudjeno vam je da   dobijete sve ono   sto zelite jer je cinjenica da ste vi osoba     koja ima veliku  dusu i koja je      vredna toga da  je neko voli najvise na svetu.

Upravo ce tako i biti i nema sumnje da   vam sledi zivot tokom kojeg cete   imati pravu srecu na polju ljubavi. Ne brinite se jer vam tuga nije sudjena i nema razloga da imalo sumnjate u to.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2