NAJLEPSI I NAJDRAGOCENIJI  POKLON od SUDBINE – OVI zodijaci ce  U TOKU 2021. godine DOBITI DETE!

NAJLEPSI I NAJDRAGOCENIJI POKLON od SUDBINE – OVI zodijaci ce U TOKU 2021. godine DOBITI DETE!

18. siječnja 2021. 0 By Maja

BIK

Nema sumnje u to da su djeca vama uvijek bila nesto posebno. Osjecajna ste osoba kada su djeca u pitanju. Posebno mala djeca vas uvijek pretvore u osobu koja i sam na tren postane dijete. Volite njihovu bezbriznost, njohove pogede na svijet. Djeca su nesto sto vama predstavlja veliku radost, jer sta bi ovaj svijet bio bez djece i njihovih slatkoh osmijeha.

Ono sto ce se posebno na vas u ovoj godini odraziti je saznanje da cete u ovoj  godini dobiti dijete.

Osoba sa kojom ste u vezi mnogo vas voli i zajednicko dijete je vasa zajednicka zelja. Ova godina donosi velike promjene u vas zivot, ali koliko cete samo biti sretni kada ta slatka promjena dodje na ovaj svijet. Niko sretniji od vas nece biti, jer zelja da imate dijete sa voljenom osobom vec dug vas prati.

Do kraja godine ta zelja ce da se ostvari jer u vas zivot dolazi novi clan porodice.

Vi cete biti presretni jer vi cete do kraja godine da upoznate svoju najvecu ljubav, svoje dijete. Promjene su pred vama , ali potajno ste se nadali da ce se te promjene desiti. Ci cete biti sretni kao nikada do sada, jer velika sreca ulazi u vas zivot.

Nista vise nece biti isto, ali ljepse sigurno hoce. Osoba ste koja je osjecajna i koja je uvijek zeljela da ima srece u zivotu. Ta sreca do kraja godine dolazi u vas zivot i vi cete samo za iskrenu srecu znati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2