IZABERI    SRCE U LEDU i SAZNACES KADA ces NAPOKON   PRESTATI da PATIS zbog LJUBAVI – do KADA ces LITI SUZE?!

IZABERI SRCE U LEDU i SAZNACES KADA ces NAPOKON PRESTATI da PATIS zbog LJUBAVI – do KADA ces LITI SUZE?!

22. siječnja 2022. 0 By Lala

AKO SI  IZABRAO SRCE BROJ JEDAN:

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da slede najlepsi dani kada si ti  u pitanju.

Sada mozda patis zbog emocija, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je samo pitanje dana kada ces  upoznati nekog ko ce promeniti tvoj   zivot iz korena.

Vazno je da kazemo  da je samo pitanje dana kada ce napokon doci do susreta   prilikom kojeg ces shvatiti da je vredelo sto si do sada patio jer si napokon pronasao nekog posebnog.

Moguce je da sada silno patis ali ono sto je jasno jeste da ce    sve to proci  i da ce ta osoba umeti da   ugreje tvoje srce …  Da ti  na najlepsi  nacin  dokaze sta je  ono sto se zove prava ljubav.

Vazno je da kazemo da   je   ova zima talicna za ljubav i da ces ovu  zimu pamtiti kao nikada ranije . Da ce ona biti jedna od najlepsih  u tvom zivotu. Ono sto je takodje bitno da kazemo jeste da nema sumnje     da si  zasluzio svu srecu i da ce ti se ona napokon i desiti…

 

AKO SI  IZABRAO SRCE BROJ DVA:

Moramo da kazemo da ces patiti jos neko  vreme zbog ljubavi. Jos uvek nije doslo vreme da upoznas nekog posebnog. Da jos uvek nije doslo  vreme da   ti napokon krene na polju ljubavi…  I da napokon mozes da kazes da je  sve u tvom  zivotu doslo na svoje.

Ljubav je ono sto    ti je sada   na   prvom mestu ali moramo da kazemo da nema  nimalo sumnje   da  moras da budes strpljiv pre nego dodje do toga da prava osoba  udje u tvoj  zivot.

Do tada se posveti nekim drugim stvarima. Uzivaj  u   druzenju sa prijateljima, posveti se poslu i karijeri jer  vreme za ljubav jos uvek nije doslo i bolje je da se ne nadas kako ne bi  bio razocaran.

Ono sto je takodje bitno da kazemo jeste da onda kada se pojavi prava  osoba  neces imati sumnje da je to ono pravo, i da je napokon doslo vreme da  ostvaris  svoje snove  na najlepsi nacin.

Sacekaj jos malo,  i strpi se. Jer ce svakako vredeti…

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2