SRCE koje izaberes otkriva da  li cete LJUBAVNA SRECA PRATITI u mjesecu FEBRUARU,  ili ces GORKE SUZE LITI zbog LAZNE LJUBAVI?!

SRCE koje izaberes otkriva da li cete LJUBAVNA SRECA PRATITI u mjesecu FEBRUARU, ili ces GORKE SUZE LITI zbog LAZNE LJUBAVI?!

23. siječnja 2023. 0 By Maja

SRCE BROJ 1

Ljubavna sreca je tebi sve, ali u zadnje vrijeme nije ti bila mnogo naklonjena. Nisi imao mnogo srece u ljubavi sto te je jako pogodilo. Iza tebe su neka desavanja koja su ti jako tedko pala,, jer si vjerovao pogresnoj osobi.

Tvoja ljubav je bila iskrena, ljubab tvog bivseg psrtnera nije. Mnogo te je pogodio vas rastanak , jer ti si zu osobu ipak mnogo volio. Sreca je pa si pronasao put da se udaljis od tuge.

Zareako si se neces tako brzo da se upustis u vezu, ali sudbina sa tobom ima druge planove.

Pred tobom je naime jedan susret u mjesecu februaru koji cete oduseviti. Ti ces da se zaljubis na prvi pogled i tvojoj sreci nece biti kraja. Ti ces da upoznas ljubav kakvoj se ni sam nikada nisi mogao nadati.

Pred tobom je velika ljubavna sreca koja ce cijeli tvoj zivot promjeniti iz korijena. Dolazi vrijeme nove ljubavi u kojoj ces ti samo za iskrenu srecu znati. Niko sretniji od tbe nece biti, jer sudbina ovaj put samo veliku srecu sa sobom donosi.

 

SRCE BROJ 2

Sa svojim partnerom si u zadnjem periodu prosao mnogo. Ali velika sreca je sto kroz svaki zivotni izazov izlazite samo jaci.

Vi ste divan par koji zna da se suprostavi svakoj zivotnoj oluji. Mada su iza vas veliki problemi  vi se svoje ljubavi niste odrekli. Vasa ljubav je sa svakim padom postajala samo jaca i snaznija. Pred tobom je mjesec u kojem sa voljenom osobo za probleme neces znati.

Vi cete uzivati u velikoj sreci, jer tu srecu ste iskreno zasluzili.

Pred vama je period u kojem cete poceti da radite na zahednickim snovima i koji ce se u mjesecu februaru i ostvariti. Veliki si sretnik , jer ti na svojoj strani imas osobu koaj tebe ludo voli i koja bi  za tebe sve ucinila.

Velika ljubavna sreca tebe prati u narednom mjesecu i niko sretniji od tebe nece biti. Napokon ce da vam krene na bolje.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2