KARMICKE NAJAVE-slika koja te PRIVLACI NAJVISE otkriva ti KAKVA  te ZIVOTNA ISKUSENJA uskoro cekaju!

KARMICKE NAJAVE-slika koja te PRIVLACI NAJVISE otkriva ti KAKVA te ZIVOTNA ISKUSENJA uskoro cekaju!

25. siječnja 2024. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI CVET

Moramo da kazemo da vam se smese trenuci tokom kojih ce se u vas   zivot vratiti neko iz vase proslosti.

Samo od vas zavisi  hocete li tu osobu primiti   nazad ali nema sumnje da vas ona iskreno voli…

Te   da se jako kaje sto vas je  izgubila ali sada nista ne moze da se uradi kako bi ste  proslost   promenili ili  vratili vreme.

Ono sto moramo da kazemo jeste da je na vama da li cete   nastaviti dalje   ili cete jednostavno napraviti korak   unazad. I pokusati da nastavite  sa njom.

Vi ste neko  kome je stvarno vazno da je voljen ali moramo da kazemo da se cini da ce vam biti potrebno jos neko vreme kako bi ste doneli najbolju mogucu odluku.

Naucite da razlikujete glas svog srca i svog razuma i da se sami zapitate sta je najbolje   za vas.

Da li da slusate srce, ili ne, odluka je samo na vama.

Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da je pitanje vase srece sada u vasim rukama.

 

AKO STE   IZABRALI  KUCU…

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da vam slede neki novi poceci. I neki put, koji ce mozda oznaciti cak i pocetak vaseg novog zivota u nekom novom okruzenju.

Ono sto je vazno da naglasimo jeste da nema sumnje da ste osoba koja je spremna na izazove i da ste vi svakako neko ko je osoba od akcije. Shodno tome, vama ce sve to   biti na neki nacin  savrseno jer vam nece napraviti nikakav problem vec ce vam taj novi pocetak prijati. Naravno, i nova sredina koja vas sada svakako ocekuje.

Ono sto takodje moramo da kazemo jeste da je krajnje  izvesno da ce doci do promena na polju ljubavi ali samo  od vas     sada zavisi da li cete te promene prihvatiti.

Savetujemo vas da ne vracate u proslost   kada su emotivni odnosi u pitanju. Zapravo,moramo da kazemo da ako vas je vec neko jednom povredio ne treba da gledate unazad vec da dozvolite sebi da upoznate nekog novog.

Nekog ko ce vas voleti i ko ce u vasem  zivotu i u vasem srcu da  stvori jednu novu dimenziju. Bas kao sto  i zasluzujete.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2