LJUBAV, NOVAC ili VELIKO RAZOCARENJE?!-Slika koja teNAJVISE PRIVLACI otkriva sta ti DONOSI mjesec FEBRUAR!

LJUBAV, NOVAC ili VELIKO RAZOCARENJE?!-Slika koja teNAJVISE PRIVLACI otkriva sta ti DONOSI mjesec FEBRUAR!

20. siječnja 2022. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1

Iza tebe su neka desavanja koja ti nisu lako pala. Mnogo toga u tvom zivotu nije islo onako kako si ti to zamisljao, ali ti se nikada na svoj zivot nisi zalio.

Osoba si koja vjeruje da ce dobro da joj se desi, jer ti nadu nikada ne gubis, Veliki si optimista da ce ti krenuti na bolje, jer dovoljno je i tebi razocarenja u zivotu, ti kao i svako drugi zelis srecu.

Nazalost slika koju si izabrao ne sluti velikoj sreci, vec velikom razocarenju na polju ljubavi.

Pred tobom je mjesec u kojem ces morati da se suocis sa velikim problemima koji ti nece lako pasti. Voljena osoba ce napraviti jedan korak koji ce tebe mnogo iznenaditi, jer ti u ljubav vjerujes ali tvoj partner manje.

Za njega ljubav nije sveta kao za tebe. Ti si osoba koja je uvijek zeljela srecu, ali poslije ovog velikog razocarenja koje slijedi u narednom mjesecu tebe ce sreca i docakati. Nemas razloga za brigu jer tebi nije sudjeno da te tuga prati kroz zivot.

 

 

 

SLIKA BROJ 2

Ti si osona koja zivi za ljubav , ali koja nije imala mnogo srece na tom polju. Ipak, ti se nikada nisi orestao nadati da ce i tebe velika sreca pogledati. Uvijek si imao veliku vjeru u ljubav. Osoba si koja za ljubav cini sve, ali nazalost si svoje srce poklanjao pogresnim osobama.

Mjesec februar u tvoj zivot donosi jedno poznanstvo koje ce se pretvoriti u najvecu ljubav ikada.

Pred  tobom je sreca kakvoj se ni sam nisi mogao nadati. Ti ces u osobu koju ces sresti da se zaljubis na prvi pogled, mada nisi osoba koja je tezila ka zaljubljivanju na prvi pogled. Ipak , sudbina sa tobom ima svoje planove koji cete oduseviti.

Pred tobom je velika ljubav koja ce i ostati u tvom zivotu. Velika sreca na polju ljubavi pocinje da te prati i ti ces biti sretniji nego ikada do sada. Bilo je i vrijeme da ljubavna sreca pokuca na tvoja vrata.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2