LJUBAVNI HOROSKOP za 21. JANUAR:Ribe su U KRIZI,moguce je da ce doci do DONOSENJA VAZNIH ODLUKA!

LJUBAVNI HOROSKOP za 21. JANUAR:Ribe su U KRIZI,moguce je da ce doci do DONOSENJA VAZNIH ODLUKA!

20. siječnja 2021. 0 By Lala

OVAN

Vasa najveca greska je sto puno ocekujete od onih  koje volite… Isto je tako sa voljenom osobom jer se cini da od nje ocekujete da vam ostvari neke zelje koje je prosto nemoguce ostvariti.

Ne trazite da ona da vama ono sto vi niste dali njoj.

BIK

Moglo bi se reci da se na vasem emotivnom polju nista ne desava zato sto se vi ne trudite da se nesto desi jer to jeste tako.

Ljubav vam je u drugom planu i umesto da pokusate da osvojite srce osobe koja vam se svidja . Vi kao i uvek cekate da ona to ucini, a nece.

BLIZANCI

Vi ste u dilemi i nemate predstavu o tome sta iskreno osecate.

Iako u ovom trenutku postoje dve osobe koje pokusavaju da vas osvoje najbolje je da nikome ne dajete laznu nadu dokle god ne shvatite sta je ono sto iskreno zelite.

RAK

Miran dan za rakove kada je rec o ljubavi,mozete se opusitit i posvetiti nekim drugim stvarima umesto da se nadate da ce konacno  doci do promena na vasem emotivnom statusu.

Jasno je kao dan  da ste zeljni ljubavi.

LAV

Zbog loseg polozaja zvezda, velike su sanse da cete tokom danasnjeg dana imati problem sa tim da  budete nervozni i da vam smeta svaka sitnica sto vrlo lako moze da dovede do toga da se posvadjate sa osobom do koje vam je stalo.

DEVICA

Nista sto ste planirali se nece ostvariti bez vaseg truda i morate to vec jednom da shvatite.

Moze se reci da ste se previse oslonili na vasu voljenu osobu i da ocekujete da se ona bori da vasa ljubavna prica uspe, a to ne ide tako jer u je za ljubav  potrebno dvoje.

VAGA

Sve bi bilo vise nego savrseno kada bi ste priznali gde gresite,ali vama upravo to i jeste problem jer se  ponasate kao da se nista ne desava iako je jasno da ste povredili osobu  kojoj je do vas stalo i ako zelite da se medju vama nesto desi morate da je zamolite za oprostaj.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2